Connect with us

slideshow

Τα Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιά στην κίνηση της διοίκησης του Φοίνικα Αγίας Σοφίας να χαρακτηρίσει « απρεπή ενέργεια» την απουσία  στελεχών της Ένωσης από την κοπή της πίτας του συλλόγου. Τουλάχιστον σε τέτοια θέματα η ΕΠΣΠ δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία . Έστειλε μάλιστα στη στήλη την παρακάτω σχετική ανακοίνωση :

«Αντώνη, διαβάσαμε για τη δικαιολογημένη πικρία των ανθρώπων του Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Η εκτίμηση που τρέφουμε στο σωματείο και ιδιαίτερα στον κ. Περάμαντζη που μαζί με τους φίλους του παλεύει χρόνια να κρατήσει ψηλά τη σημαία του σωματείου, είναι απεριόριστη.

Δεν είναι όμως η μοναδική εκδήλωση που δεν καταφέραμε  να παρευρεθούμε, όχι φυσικά από πρόθεση αλλά λόγω συγκυριών.  Υπάρχουν στιγμές που και εμείς τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά  αδυνατούμε λόγω προβλημάτων ζωής και κοινωνίας να δίνουμε το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις που μας καλούν .Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας παρέμενε, παραμένει και θα συνεχίζει να παραμένει κομμάτι των σωματείων μας και εμείς προχωράμε για την υλοποίηση στόχων με γνώμονα πάντα τη βελτίωση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Πειραιά.»…

Ο αντιπρόεδρος του Πειραϊκού Μανώλης Βιντζηλαίος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον γιατρό σύμβουλο της ΕΠΣΠ και πάνω από όλα άνθρωπο Αντώνη Λεμονή  για το άμεσο και τεράστιο ενδιαφέρον  που  έδειξε για την επίλυση προσωπικού του προβλήματος ….

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΣ Ποντίων και της Χαλκίδας Αντώνης Λύγκος . Πατέρας του επιθετικού του Εθνικού Μανώλη και του παλαιού αμυντικού των Ποντίων Νίκου . Έπεσε κάτω και υπέστη  κάταγμα στο ισχίο. Τώρα είναι καλύτερα και πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Μέσω της στήλης ο φίλος Αντώνης ευχαριστεί τον διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Τζανείου Δημήτρη Νικολάου για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση του.…

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply