Connect with us

stoplekto

Τα Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν καθόλη την ημέρα σήμερα αποφάσισε την αναβολή των τριών αγώνων κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένοι, Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα γνωστοποιηθεί από την Επιτροπή Κυπέλλου……….

Τελικά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ  αποφάσισε  να διεξαχθεί εντός 15 ημερών  ο αγώνας ανάμεσα στην Οδηγήτρια και τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου  αφού έλαβε υπόψη της τις απολογίες και τα υπομνήματα των δυο σωματείων . Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά . Εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε νομικές αποφάσεις Η Πειθαρχική θεωρεί ότι δεν υπήρχε υπαιτιότητα  από την Οδηγήτρια βασικά και ουσιαστικά ρίχνει όλη την ευθύνη στον διαιτητή Βάιλα αφού θεωρεί ότι  υπήρξε πλημμελής και ασαφής συμπλήρωση του Φύλλου αγώνα ενώ όπως  γράφτηκε στην απόφαση θα μπορούσε να ξεκινήσει τον αγώνα αφού η Οδηγήτρια είχε 10 αθλητές με δελτία και έγκυρες καταστάσεις  . Μάλιστα ο διαιτητής παραπέμπεται στο αρμόδιο Πειθαρχικό όργανο της Επιτροπής Διαιτησίας …

Τα έφερε από δω τα έφερε από κει  η Επιτροπή Πρωταθλήματος τα κατάφερε  με το πρόγραμμα των αγώνων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων .Καταρχήν να πούμε ότι το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν μόνο επτά αγώνες αφού στο γήπεδο Ρέντη θα παίξει ο Εθνικός και στον Κορυδαλλό ο Ερμής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…

Τελικά ένας αγώνας θα γίνει  με το φως των προβολέων στο γήπεδο Χαραυγής την Κυριακή  στις 17.15  . Ανάμεσα στους Νέους Ευγενείας και τον ΑΣ Δραπετσώνας . Στο γήπεδο αυτό θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες. Σ’ όλα τα υπόλοιπα  θα  γίνουν τρία παιχνίδια . Στο γήπεδο Δραπετσώνας μόνο έχει δυο αγώνες αφού παίζει η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Ποντίων….

Ο αγώνας της Ελλάδας Ποντίων με την Χαραυγή που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή . Αυτό  έγινε μετά από αίτημα της ομάδας των Ποντίων που ζήτησε να μην παίξει μέσα σε λίγες μέρες δυο φορές καθημερινές ( η πρώτη είναι σήμερα για το Κύπελλο ) . Η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ επικοινώνησε με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Αθήνας και αφού διευκρινίστηκε ότι δεν έχει  ορίσει αγώνα στο γήπεδο των Ορυζομύλων έκανε δεκτό το αίτημα της Ελλάδας  Ποντίων και έτσι το παιχνίδι με την Χαραυγή θα γίνει την Κυριακή στις 15.30.. Έτσι το παιχνίδι που οφείλει να παίξει Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί   σε μια από τις επόμενες αγωνιστικές….

Αυτή την αγωνιστική λοιπόν δεν θα γίνει αγώνας Δευτέρα. Μια από τις ελάχιστες φορές….

Ένσταση κατέθεσε ο ΑΟ Προφήτης Ηλίας κατά του ΑΣ Κωφών  για τον μεταξύ τους αγώνα της Κυριακής. Νικητές αναδείχτηκαν οι Κωφοί με 3-2 αλλά οι αντίπαλοι τους κατέθεσαν ένσταση χθες το πρωί στην ΕΠΣΠ στην οποία υποστηρίζουν ότι για ένα διάστημα στον αγώνα η ομάδα του ΑΣ Κωφών αγωνίστηκε μόνο με ένα μικρό ( κάτω των 20 ετών) . Το αξιοσημείωτο είναι ότι στον Προφήτη Ηλία προπονητής είναι ο Γιάννης Κολλύρης  ενώ κορυφαία διοικητικά στελέχη  είναι ο Λάμπρος Ψυχογιός  και ο Νίκος Τσακουμάγκος. Και οι τρεις ήταν για χρόνια στον ΑΣ Κωφών. ….

Απόψε  στις 19.00  καιρού επιτρέποντος η Μικτή Κ12 της ΕΠΣ Πειραιά έχει φιλικό με τον Εθνικό στα γήπεδα SOCCER ACTION. Για την παραχώρηση του χώρου η  επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣΠ  ευχαριστεί τον κύριο Περλορέντζο .

Επανήλθε  ο πρόεδρος της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού Νικήτας Νικολάκης  και έκανε την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τα όσα είπε χθες  για τον προπονητή του Ατρομήτου Πειραιά Αχιλλέα Ανδριανάκη : «Όλα οφείλονται σε μια παρεξήγηση  και λανθασμένη πληροφόρηση. Σέβομαι τον κ. Ανδριανάκη και τον εκτιμώ ιδιαίτερα τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν προπονητή. Λυπάμαι που δημιουργήθηκε θέμα από κει που δεν υπήρχε »…..

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου επί του Προμηθέα υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα .  Ωστόσο ο προπονητής των νικητών Μπάμπης Τοπίκογλου εντυπωσιάστηκε από τους αντιπάλους του και είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον Προμηθέα. Χαρακτηριστικά μας είπε: Κερδίσαμε μια νεανική ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και με τρομερό ήθος….δίνω συγχαρητήρια δημόσια μέσω της στήλη σου στα παιδιά του Προμηθέα»….