Connect with us

stoplekto

Τα Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ για τη διεξαγωγή του αγώνα της Οδηγήτριας με τον Ποσειδώνα  Χατζηκυριακείου  εντός 15 ημερών, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως . Η διοίκηση του δεύτερου  αντέδρασε με ανακοίνωση της και αντικρούει τους ισχυρισμούς της Επιτροπής, ενώ τονίζει ότι θα προσφύγει στην ΕΠΟ για να δικαιωθεί …

Από την πλευρά του ο παρατηρητής του συγκεκριμένου  αγώνα Γιάννης Στελλάτος δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα που έχει προκύψει . Χαρακτηριστικά μας είπε: «Διαβάζοντας  την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής  για τον αγώνα Οδηγήτρια- Ποσειδώνας ( που ήμουν παρατηρητής) , θα ήθελα να ρωτήσω αν για την ταμπακιέρα ,που είναι η μη σύννομη κάρτα υγείας παιχτών με τις οποίες είχαν παιχτεί ήδη 4 ( τέσσερα ) παιχνίδια , έγινε συζήτηση;……. Ήταν ενδεδειγμένη η πληροφόρηση περί ΑΚΑΕ και ειδικού καρδιολόγου ??…. επίσης , πόσο ενημερωμένα είναι τα σωματεία ,διαιτητές και παράγοντες οτι εκλείπει πλέον η διάταξη περί της σχετικής ανεκτικής καθυστέρησης ( 15λεπτη ή 20λεπτη ή κατά την κρίση του διαιτητή ) από την ώρα έναρξης τού αγώνα ;…. γιατί είναι και λίγο κρίμα κι άδικο να την πληρώνουν εν τέλει ικανοί και άξιοι διαιτητές …και ο Πειραιάς έχει την τύχη να διαθέτει πολλούς

τέτοιους » …..

Παιδιά από το ίδρυμα «Το πέταγμα » φιλοξένησε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Δόξα Πειραιά η διοίκηση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά : Πάνω από όλα είναι η υγεία, είναι ο σεβασμός, το ήθος και η ανθρωπιά, η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία και είχε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει στον αγώνα του Σαββάτου παιδιά από το Ιδρυμα “ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ”. Ήταν μια συγκινητική στιγμή για όλους μας γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε την χαρά που δίνουμε σε αυτά τα παιδιά και σε κύαθε άνθρωπο με ειδικές ικανότητες όταν ήμαστε κοντά τους και τα αγκαλιάζουμε. Μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να δώσουμε αγάπη, ελπίδα και χαμόγελο και οφείλουμε όλοι μαζί να το προσφέρουμε απλόχερα. Ήταν μεγάλη μας τιμή που φιλοξενήσαμε αυτά τα παιδιά και τους συνοδούς τους και νιώσαμε υπέροχα κοντά τους όταν είδαμε το χαμόγελο τους. Η διοίκηση της ομάδας μας τίμησε τους ανθρώπους του Ιδρύματος και προσέφερε δώρα στα παιδιά μα πάνω από όλα ήταν η ανθρώπινη ζεστασιά. Σας ευχαριστούμε πολύ που σας γνωρίσαμε και θα ήμαστε πάντα κοντά σας. Η ομάδα μας θα συνεχίσει και στην συνέχεια να προσφέρει με τις δυνάμεις της κοινωνικό έργο και πολιτισμό και θα είναι κοντά και σε άλλους ανθρώπους μελλοντικά» …..

Αλλαγές είχαμε στο πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής στο γήπεδο της Χαραυγής. Οι Νέοι Ευγενείας με τον ΑΣ Δραπετσώνας θα παίξουν στις 12.30 αντί για τις 17.15 που είχε προγραμματιστεί αρχικά..Ολυμπιακός Κερατσινίου – Φαληρικός στις 17.00 με προβολείς αντί για τις 12.45

Αλλάζουν για 15 λεπτά οι ώρες των δυο άλλων αγώνων .

Θησέας – Άρης Αμφιάλης στις 10.15 αντί για 10.30 και Ατρόμητος Κερατσινίου – Ατρόμητος Πειραιά στις 14.45 αντί για τις 15.00 που είχαν αρχικά ανακοινωθεί…..

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο καλός φίλος και πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και τον περιμένουμε να επικοινωνήσει μαζί μας για να αναλύσουμε διάφορα θέματα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου όπως συνηθίζουμε άλλωστε. Τις ευχές τους στον πρόεδρο τους για «ταχεία ανάρρωση » στέλνουν και τα υπόλοιπα μέλη του  Συνδέσμου Προπονητών….

Γράψαμε προχθές ότι στον αγώνα ΑΟΚ Φαλήρου – Παντζιτζιφιακός ο ποδοσφαιριστής του δεύτερου Γιώργος Ελευθεράκης δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σεβόμενος την θητεία παλαιότερα στον ΑΟΚΦ. Συνέβη όμως και κάτι ακόμα από τον ίδιο αγώνα όπως μας το μεταφέρει ο Γενικός Αρχηγός του Παντζιτζιφιακού Αλέξανδρος Ρουμελιώτης :«Όταν έπαθε “τράβηγμα” ο αμυντικό του ΑΟΚ Φαλήρου Βαγγέλης Τσεκούρας από την προσπάθεια να σταματάει τις διαρκείς επιθέσεις του Παντζιτζιφιακού και υποχρεώθηκε να βγει υποβασταζόμενος όλη η κερκίδα και η ομάδα του Παντζιτζιφιακού τον χειροκρότησε για τον χαρακτήρα του και την προσφορά του στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Ευτυχώς επανήλθε και συνέχισε να φρενάρει με επιτυχία τις επιθέσεις προς τα δίχτυα του ΑΟΚ – δεν θα περιμέναμε και κάτι λιγότερο από έναν ποδοσφαιριστή που δίνει όλο του το πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Ευχόμαστε μια ιστορική ομάδα της Καλλιθέας όπως ο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ που περνάει μια δύσκολη περίοδο να βρει γρήγορα τον δρόμο της.»….

Και τα δυο γκολ  της Οδηγήτριας στον αγώνα με την ΑΕ Σαλαμίνας σημείωσε ο 19χρονος Νίκος  Νταβέλης . Ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής . Πολλοί είναι εκείνοι  που νόμιζαν ότι είναι γιος του παλιού μεγάλου επιθετικού της Προοδευτικής, της Ρόδου , της Νίκαιας κ.α  Αλέκου Νταβέλη . Καμία σχέση . Απλή συνωνυμία . Γιος του Αλέκου είναι ο 14χρονος σέντερ φορ της ομάδας Κ-16 της Προοδευτικής Δημήτρης. Ο οποίος σημειωτέον σε 3 αγώνες έχει σημειώσει 10 γκολ….