Connect with us

stoplekto

Τα Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Διεξάγονται σήμερα στις 15.30 οι δυο επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά .

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι γίνεται στο Μοσχάτο όπου η ΑΕΜ υποδέχεται τον Ερμή , στην ρεβάνς του Κορυδαλλού όπου ο σημερινός φιλοξενούμενος είχε επικρατήσει με 3-2 .Οι Μοσχατιώτες προκρίνονται μόνο με νίκη 1-0 , 2-1 και φυσικά με περισσότερα τέρματα ενώ  οι Κορυδαλλιώτες ακόμα και με ισοπαλία ή και με ήττα πάνω από 3-4 κλπ.

Στον άλλο αγώνα που διεξάγεται στο Ρέντη ο Εθνικός Πειραιά είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Ελλάδα Ποντίων αφού είχε νικήσει με 2-1 και στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στο γήπεδο Κορυδαλλού…

Προετοιμάζονται οι Μικτές Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Πειραιά  ενόψει των αγώνων με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αρκαδίας στην Τρίπολη.  Σήμερα  στις 15.00 στο γήπεδο του ΣΕΦ  η Κ14 που προπονεί ο Παναγιώτης Ψυλοπάτης  δίνει   φιλικό παιχνίδι  με τον Ηρακλή Νίκαιας ενώ αύριο στις 15.00  η Κ12  του  Γιώργου Γκοβερίνου  θα παίξει στο Π. Νικολαΐδης με τον Ιωνικό. ….

Δεν ευθύνεται το γηπεδούχο σωματείο ΑΣ Ποντίων για την μη διεξαγωγή του αγώνα με την Χαλκηδόνα όπου είχαν σχιστεί τα δίκτυα ,όπως  αποφάσισε – σωστά – η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ . Έτσι το παιχνίδι θα γίνει μέσα σε 15 μέρες  από την ανακοίνωσης της παρούσας απόφασης. Ο αγώνας ΑΟΚ Φαλήρου – Περαμαϊκού  πότε θα  πραγματοποιηθεί τελικά;;

Επειδή πρέπει να λέμε και τα σωστά που γίνονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά θα δημοσιεύσουμε αυτά που δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Αντώνης Αναστασιάδης για τον αγώνα με την ΑΕ Περάματος όπου ηττήθηκε η ομάδα του :

«Θα ήθελα να εκφράσω και σαν εκπρόσωπος της ομάδας και προσωπικά την χαρά μου γιατί την Κυριακή αγωνιστήκαμε στο Πέραμα με την ομάδα της ΑΕ Περάματος και πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι ποιότητας Γ εθνικής… Ένα παιχνίδι διαφήμιση σε όλα.. Με 2 εξαιρετικές ομάδες να παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ένα ντέρμπι πραγματικό. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και των 2 ομάδων κύριοι όλοι και στο τέλος όλοι γεμάτοι από ποδόσφαιρο ποιοτικό. Μπορεί να ηττηθήκαμε αλλά εμείς χαιρόμαστε που βάζουμε το λιθαράκι μας σαν ομάδα για τέτοια ματς. Όλα άψογα.. Έτσι πρέπει να είναι το πειραϊκό ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε και την ΑΕ Περάματος  για την φιλοξενία από καρδιάς.»….

Σχετικά με αυτά που γράψαμε χθες για τις Δημόσιες Σχέσεις του ΑΟ Καραβά και την μη δημοσίευση των πέντε μέχρι τώρα μεταγραφών του Ιανουαρίου , επικοινώνησε μαζί μας ο  μέχρι τώρα υπεύθυνος του γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Βαγγέλης Βρεκούσης. Για τον Βαγγέλη ότι και να πούμε είναι λίγο . Είναι από τους καλύτερους στον τομέα αυτό . Σοβαρές όμως και ανηλειμένες   υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό τον κρατάνε μακριά από  την ομάδα. Ή για να το πούμε καλύτερα δεν είναι όσο ο ίδιος θα ήθελε κοντά στον Καραβά . Μας είπε λοιπόν ο Βαγγέλης πως θα γίνουν σύντομα πραγματικές ανανεωτικές κινήσεις  που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα σε όλους τους τομείς ,  όπως τον διαβεβαίωσαν κορυφαία στελέχη του συλλόγου . Σύντομα και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το κατάλληλο πρόσωπο που θα αναλάβει τις Δημόσιες σχέσεις …..

Φυσικά εκτός από τον Περαμαϊκό και οι Φίλαθλοι ήταν οι κερδισμένοι της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου  στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας .

Επικράτησαν στο ντέρμπι του ΑΟ Κορυδαλλού και βρίσκονται δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή . Παράλληλα η ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 συνεχόμενες ήττες και 2 ισοπαλίες . Επίσης η μεταγραφή  του έμπειρου Διονύση Μηνόγιαννη ενός παίκτη με θητεία σε μεγάλες ομάδες και υψηλές κατηγορίες  σημαίνει πολλά….

Επιτέλους νίκη για την Αστυπάλαια Κορυδαλλού μετά από επτά συνεχόμενες ήττες ….

Μεγάλη ανατροπή για τους Νέους Ευγένειας . Αν και έχαναν με 0-2 από την Ελλάδα Ποντίων στους Ορυζομύλους επικράτησαν τελικά με 3-2 . Μια χαρά τα πάει ο Δημήτρης Αλειφεράκης με τα παιδιά του…..

Τον Τσαλίκη από την Ηφαιστία  Λήμνου απέκτησε ο Ήφαιστος  . Ο παίκτης που είναι αστυνομικός ήλθε με μετάθεση στην Αθήνα και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα . Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί πολύ καιρός  για να προσαρμοστεί . Άλλωστε ακόμα και στο όνομα της ομάδας δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά . Από την Ηφαιστία στον Ήφαιστο….

Έφυγε από τη ζωή κτυπημένη από την επάρατη νόσο η αδελφή του επί σειρά ετών  κορυφαίου στελέχους του ΑΣ Δραπετσώνας Μιχάλη Αλικάρη . Ήταν σύζυγος του Λευτέρη Κογκαλίδη αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια….