Connect with us

stoplekto

Τα Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Κορυδαλλού  και ήδη γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα . Υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα μήνα . Δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμο για αγώνες την πρώτη αγωνιστική των Πειραϊκών πρωταθλημάτων που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου. Φυσικά με την ευχή να πάνε όλα καλά χωρίς προβλήματα και με την προϋπόθεση να μην βρέξει .

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι η αλλαγή του ταρτάν ( κουλουάρ)στίβου γύρω από τον αγωνιστικό χώρο , καθώς και εργασίες καλλωπισμού( βαψίιματα) σε αποδυτήρια και εξέδρες .  Ήδη ξεκίνησαν τα έργα με το ξήλωμα του παλιού ταρτάν , κάτι που τουλάχιστον για τώρα δεν επηρεάζει τις προπονήσεις των ομάδων. Μάλιστα την Κυριακή το πρωί θα γίνει και αγώνας για το Κύπελλο Πειραιά ανάμεσα στους Φιλάθλους και τον Ηρακλή Νίκαιας . Το πρόβλημα για τις ομάδες θα  υπάρξει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, που θα κλείσει το γήπεδο για όλους. Και τότε αρχίζει η ταλαιπωρία για τα Κορυδαλλιώτικα σωματεία που θα πρέπει να βρουν άλλους χώρους για να κάνουν τις προπονήσεις τους. Για ένα 2οήμερο περίπου…..

Αλλαγή  είχαμε στο πρόγραμμα Κυπέλλου της Κυριακής . Ο αγώνας του Άρη Αμφιάλης με τον Ολυμπιακό Περάματος , που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Νίκαιας , θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου ( Σιταποθήκες) την φυσική έδρα του Άρη…

H διαμάχη ανάμεσα στην Χαραυγή και τον Ατρόμητο Κερατσινίου σχετικά με τις ώρες των προπονήσεων  συνεχίζεται . Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τα δικά της . Μήπως θα ήταν καλύτερα να καθίσουν σε ένα τραπέζι  και να συζητήσουν μαζί και με την Δημοτική Αρχή ; Μήπως και βρουν κάποια άκρη βρε αδελφέ .Αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί κανένα……

Σήμερα στις 5 το απόγευμα στο καφέ «Cartel» στο Μικρολίμανο , ο Πειραϊκός θα παρουσιάσει τους νέους του χορηγούς, αλλά και την  καινούργια εμφάνιση του. Παράλληλα θα παρουσιάσει και τους  ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα στις μεταγραφές  κάτι που γίνεται για πρώτη φορά . Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Καραβάς….

Για να επανέλθουμε στον Πειραϊκό , να πούμε ότι ο σύλλογος τα δυο τελευταία χρόνια λειτουργεί σε άλλα πρότυπα ανώτερα της κατηγορίας της οποίας αγωνίζεται. Η προσπάθεια ξεκίνησε από το μηδέν στην κυριολεξία με την ομάδα να βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο της ιστορίας της . Με την δουλειά και την οργάνωση ο Πειραϊκός ανέβηκε επίπεδο  και αμέσως μετά την άνοδο του από την Γ’ στη Β’ Κατηγορία διεκδίκησε νέα άνοδο στην Α’ την οποία έχασε στο «τσακ ». Ο ιστορικός σύλλογος όμως έδειξε ότι εκτός από παρών έχει και μέλλον….

Πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια ο τερματοφύλακας του ΑΟ Κορυδαλλού Γιώργος Κατσικώστας  που έγινε  19 χρονών αυτός και η αδερφή του  με την οποία είναι δίδυμοι. Την ίδια μέρα είχε γενέθλια  και ο Γιώργος Αλειφεράκης ο μεγάλος γιος του προπονητή της ομάδας Δημήτρη. Μέχρι εδώ όλα καλά και  τίποτα το περίεργο. Όμως ας γυρίσουμε   19 χρόνια πίσω . Το 1999 .Τα αδέλφια Κατσικώστα  γεννήθηκαν σχεδόν την ίδια ώρα  με τον Αλειφεράκη τζούνιορ. Και όχι μόνο αυτό . Ήταν στο ίδιο μαιευτήριο , αλλά και στο ίδιο δωμάτιο !!!!. Που να φανταζόταν  ο κόουτς ότι το ένα από τα δυο μωράκια που ήταν στο δωμάτιο με τον γιο του στο μαιευτήριο , θα γινόταν εδώ και τρία χρόνια ο τερματοφύλακας της ομάδας που προπονεί….απίστευτο και όμως αληθινό….

Την Κυριακή στις 11.30 το πρωί στον Άγιο Κωνσταντίνο Μοσχάτου ο ποδοσφαιριστής Λευτέρης Λαβιδόπουλος που έχει παίξει μπάλα  στην Ελευθερία Μοσχάτου , Καστέλλα , Νίκη Ρέντη, Ήφαιστο , θα βαπτίσουν με την σύζυγο του Μαριακούλα Τσαγκάρη το χαριτωμένο αγοράκι τους. Στον μπόμπιρα θα δοθεί το όνομα του παππού του Παναγιώτη Λαβιδόπουλου που έχει γράψει κι αυτός τη δική του ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, φορώντας για 20 χρόνια τη φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου. Στους ευτυχείς γονείς αλλά  και τον…. χαζοπαππού , τις καλύτερες ευχές μας . Να σας ζήσει ο Παναγιώτης!!!!…

Μιας και μιλήσαμε για χαζοπαππούδες , να πούμε στο κλαμπ ανήκει από χθες ο ηγέτης του Πανφαληρικού Φαίδων Τσικνάκος. Ο γιος του Χρήστος έγινε πατέρας για πρώτη φορά ενός υγιέστατου και πανέμορφου αγοριού. Νέος …Φαίδων ενόψει…. Τις καλύτερες ευχές μας σε όλη την οικογένεια ….