Connect with us

stoplekto

Τα Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Μια πολύ σημαντική απόφαση πήρε η διοίκηση της ΕΠΣΠ στο προχθεσινό Δ.Σ. Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και στις τρεις Πειραϊκές κατηγορίες  υποχρεωτικά στην ενδεκάδα θα πρέπει να μετέχουν τρεις νεαροί αθλητές κάτω των 20 ετών .

Αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί τώρα. Στην τρέχουσα περίοδο 2019-2020 ,θα ισχύσει ότι και πέρυσι όπου διατηρείται η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συμμετοχή   στην ενδεκάδα των ομάδων  δύο (2) νεαρών ποδοσφαιριστών- Τα όρια ηλικίας είναι :Επιτρέπεται χωρίς περιορισμό η συμμετοχή ποδοσφαιριστών  που γεννήθηκαν  το έτος 1981 και μετά ( 82, 83 κλπ).Κατ εξαίρεση επιτρέπεται η συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή  γεννηθέντα το έτος 1980, είτε το έτος 1979

γεννηθέντων το έτος 1999 και προγενέστερα (2000 κλπ). Και κάτι ακόμα . οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας θα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά τουλάχιστον ένα τμήμα,  στα Πρωταθλήματα Υποδομών…..

Ο νεαρός αμυντικός Δημήτρης Παπαδάτος που αποκτήθηκε από τον Ήφαιστο, αποτελεί δοκιμασμένη λύση για τον σύλλογο. Κι αυτό γιατί  έπαιξε και πρόπερσι στην ομάδα με πολύ μεγάλη συμμετοχή και τεράστια προσφορά Ο παίκτης που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό Περάματος προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Μοσχάτου……

Και τον γκολκίπερ Γκερλέ απέκτησε ο Φαληρικός, ολοκληρώνοντας μια ακόμα  εντυπωσιακή μεταγραφή. Και για όσους δεν κατάλαβαν . Ο σύλλογος έχει υψηλές βλέψεις για φέτος…

Ο Άρης Τσαγδής είναι σίγουρο ότι έχει δεθεί με τον ΑΣ Δραπετσώνας . Ο ικανός προπονητής που ήταν και πρόπερσι στην ομάδα , επέστρεψε την χρονιά που πέρασε  και θα συνεχίσει να είναι και φέτος μαζί της . Η προσφορά του έχει αναγνωριστεί απόλυτα από τη διοίκηση….

Ο Άγγελος Μάνδυλας θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στον Πανιώνιο Κερατσινίου. Ο  31χρονος άσος και αρχηγός της ομάδας παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του. Η σημαία λοιπόν , στον ιστό της…..

Μετά από 4 χρόνια ο ΑΟ Κορυδαλλός, υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία .Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για τον σύλλογο που ξεκίνησε με απόλυτη οργάνωση τον προγραμματισμό του για τη νέα περίοδο. Στον σύλλογο λοιπόν «άναψε πράσινο » καθότι ο προπονητής της ομάδας είναι ο Μανώλης ο Πράσινος….

Υπεύθυνος αντρικού τμήματος στον ΑΟ Κορυδαλλό αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός Νίκος Χοχλάκης που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί από τη θέση του γενικού αρχηγού μετά από 12 ολόκληρα  χρόνια . Από το 2007 δηλαδή. Τότε σε αυτή τη θέση ήταν ο Βαγγέλης Ρούσσης. Ο οποίος επανέρχεται τώρα και αντικαθιστά τον….. αντικαταστάτη του!!! Προπονητής τερματοφυλάκων ο κορυφαίος  Παναγιώτης Κατσικώστας για έβδομη συνεχή χρονιά παρακαλώ. Όσο αναφορά στα μεταγραφικά η διοίκηση του Κορυδαλλού μας μπέρδεψε στην ανακοίνωση της Αναφέρει ότι είναι πολύ κοντά στην πρώτη σημαντική μετεγγραφή όπου ίσως να χρειαστεί να βρει και προπονητήριο “τοξοβολίας”!!! Τι εννοούσε ο …ποιητής;;; …..

Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά όλους για την μεγάλη σας αγάπη προς την στήλη μας . Τα «Πειραιώτικα με τον Αντώνη» που φιλοξενούνται stoplekto.gr  είναι η πιο λαοφιλής στήλη που υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με διαφορά τα περισσότερα  «κτυπήματα» από όλες τις άλλες στήλες . Με επίσημα στοιχεία αυτά που λέμε. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε σας που εδώ και χρόνια έχετε «αγκαλιάσει» αυτή την προσπάθεια. Αυτό με γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη  για να συνεχίσω . Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ….