Connect with us

stoplekto

Τα Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Τέσσερις αγώνες διεξάγονται σήμερα. Οι τρεις είναι για το Κύπελλο Πειραιά και ο άλλος για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στον εξ αναβολής αγώνα ανάμεσα στην Σπίθα και τον Πειραϊκό που θα γίνει στο Π. Νικολαΐδης στις 15.45 .

Για το Κύπελλο στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας θα αγωνιστούν Ατρόμητος Πειραιά με ΑΕ Μοσχάτου στο Ρέντη σε ένα ντέρμπι από τα παλιά . Στα Αμπελάκια ο γηπεδούχος Αμπελακιακός θα αναμετρηθεί με τη Χαραυγή ενώ στο Μοσχάτο η τοπική Θύελλα θα υποδεχτεί τον ΑΠΟ Κερατσίνι. Και οι τρεις αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00 .Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι…..

Σήμερα στις 17.00  η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Πειραιά  αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη…..

Νέα καθυστέρηση στο γήπεδο της Νίκαιας που ούτε αυτή την εβδομάδα θα χρησιμοποιηθεί. Ο εργολάβος  λέει τώρα  ότι δεν μπορεί να βρει καουτσούκ . Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή . Πόσο θα καθυστερήσει ακόμα ;;; Λες να έχουν δίκιο εκείνοι που έλεγαν ότι το παλιό καουτσούκ από τον προηγούμενο τάπητα , δεν ήταν τυχαία για τρεις μήνες στο γήπεδο;; Και  πως ήταν μια φτηνή δικαιολογία αυτό που έλεγε ο εργολάβος πως δεν έβρισκε φορτηγό για να το μεταφέρει . Λέτε;; Δεν τολμώ να  διανοηθώ κάτι τέτοιο  ….

Για τον λόγο αυτό με την καθυστέρηση δεν βγήκε το πρόγραμμα  του Σαββατοκύριακου, αφού είχε υπολογιστεί το γήπεδο Νίκαιας . Αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα …..

Συνέχεια στο θέμα με την έκθεση του παρατηρητή Γιώργου Λατίνη στον αγώνα Χαραυγής – Αίαντα Σαλαμίνας δίνει σήμερα  ο Σωκράτης Πτερνέας .  Όπως είναι γνωστό ο παρατηρητής έγραψε στην έκθεση του μετά τον αγώνα για εξύβριση τον αρχηγό της Χαραυγής Ηλιόπουλο  για κάτι που είπε ο τελευταίος στο 75’.Αναφέρει  λοιπόν  ο Χαραυγιώτης παράγοντας: «Ο παρατηρητής Λατίνης με την αποδεδειγμένη ανικανότητα τού να διαχειριστεί κρίση άνοιξε τούς Ασκούς του Αιόλου. Εξηγώ. Αν βρεθεί επίορκος παρατηρητής με σκοπό να εξολοθρεύσει σύλλογο γράφοντας στην έκθεση του πέντε κορυφαίους αθλητές μίας ομάδας με το δεδικασμένο που «ελαφρά την καρδία» αποφάσισε ο κ.Ανούστης δεν γίνεται να μην τιμωρηθούν οι υποτιθέμενοι παραβάτες. Ο παρατηρητής θα έχει πάει σπίτι του πιο πλούσιος σε εμπειρίες και το σωματείο θα τραβάει τα μαλλιά του. Ως Πτερνέας   θα έμπαινα στην ουσία τού θέματος θα τιμωρούσα με ένα μήνα με αναστολή τον παραβάτη αθλητή και θα διέγραφα ως ανεπαρκή και επικίνδυνο τον παρατηρητή. Δεν θα στερηθεί ούτε έχει ανάγκη ο Πειραιάς τις υπηρεσίες κάποιου Λατίνη. Η ΕΠΣΠ πρέπει να υπερασπίζει τα σωματεία της από τις ορέξεις κάθε ….Λατίνη.»…..

Δεν αποχώρησε αυτή την αγωνιστική ο Νικήτας Πασσάς από τον ΑΟ Πειραιά , όπως γράψαμε. Έφυγε μετά την ήττα με 5-0 από τον Θησέα , όπως μας ενημέρωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και υπεύθυνος ακαδημίας κ. Πάνος Ντούνιας και πρόσθεσε: Η αποχώρηση του δεν σχετίζεται με αγωνιστικά θέματα γιατί οι αντικειμενικές συνθήκες φέτος είναι δύσκολες αφού η ομάδα στηρίζεται σε νεαρούς (όπως και πέρσι) οι οποίοι είναι υποψήφιοι ΑΕΙ και δεν συμμετέχουν τακτικά σε προπονήσεις..Υπάρχει ήδη προπονητής, νεαρός σε ηλικία, και θα ακολουθήσει ανακοίνωση…Σημείωσε ότι ο Νικήτας ήταν και παραμένει φίλος μου και εκτιμώ απεριόριστα την δουλειά που κάνει .»….

«Ωρύεται » ο προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου Γιάννης Καλαϊτζής για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τους Νέους Δραπετσώνας . Με επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Περίεργα πράγματα έγιναν το Σάββατο στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τους Νέους Δραπετσώνας . Δεν μίλησα νωρίτερα γιατί περίμενα να έχω στα χέρια μου τα αντίστοιχα βίντεο. Αξιότιμοι κύριοι της Ε.Π.Σ.Π έως ποτέ θα γίνεται αυτό ;;; Να γράφει κάτι ο κάθε διαιτητής χωρίς να ισχύει ;;; Ο βοηθός  Μπεσίρης είπε στο διαιτητή Φιλακούρη ότι είδε ποιος πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του και τον έγραψε στο φύλλο αγώνα. Όπως  δείχνει το βίντεο αγαπητοί κύριοι ο Μπέσίρης κοιτάει την κερκίδα ….. το Ψέμα έχει κοντά ποδάρια … δεν τον είδε ! Υπέθεσε !!! Και ο παίκτης θα τιμωρηθεί επειδή υπέθεσε ο διαιτητής !!!! Αν είναι δυνατόν !!!! .  Επίσης  στο 94 η μπάλα μετά από κεφαλιά  και πριν περάσει την γραμμή βρίσκει στο μπράτσο του αμυντικού των Νέων Δραπετσώνας το οποίο δεν είναι κολλημένο με το σώμα , ο διαιτητής είπε παίζετε…. Αργότερα στα αποδυτήρια μας ανέφερε ότι δεν έδωσε πέναλτι γιατί ήταν η κεφαλιά  από κοντινή απόσταση !!! Βρήκε χέρι αλλά ήταν κοντά … Στο βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι η κεφαλιά  γίνεται από το ύψος του πέναλτι και ο αμυντικός είναι ένα βήμα πριν την γραμμή του τέρματος …τα βίντεο υπάρχουν δυστυχώς … »….

Για αποθεραπεία σε πισίνα πήγαν οι ποδοσφαιριστές του  ΑΟ Κορυδαλλού . Μια προσφορά τη διοίκησης του συλλόγου .

«Ευχαριστούμε την διοίκηση για την σημερινή αποθεραπεία στην πισίνα… Γιατί η πολυτέλεια δεν ανήκει μόνο στους επαγγελματίες αλλά και σε αυτά τα παιδιά που μοχθούν για κάτι που αγαπούν !!!» σχολίασε ο τεχνικός της  ομάδας Μανώλης Πράσινος…..

Και στο τέλος του αγώνα Καραβά – Αμπελακιακού πήγε ο προπονητής των γηπεδούχων Λευτέρης Βασιλειάδης στα αποδυτήρια της αντίπαλης ομάδας για να δώσει συγχαρητήρια  . Μας το είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αμπελακιακού Γιώργος Βάρκας και πρόσθεσε: « Αυτές οι ενέργειες μόνο μπροστά μπορούν να πάνε το ταλαιπωρημένο πειραϊκό ποδόσφαιρο..»….