Connect with us

slideshow

Τα πειραιώτικα με τον Δαρζέντα

Published

on

Το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου μας επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις .Θετικές και αρνητικές . Θα ξεκινήσω με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Σπύρου Φουρναράκη. Απαράδεκτη ενέργεια . Τα έχασαν και στο Νοσοκομείο οι γιατροί βλέποντας τον ρέφερι , με έντονα τα σημάδια της επίθεσης πάνω του . Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα θλιβερά γεγονότα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να υπάρξουν τιμωρίες ,ώστε να μην επαναληφθούν . Η ανοχή είναι ο καλύτερος σύμμαχος της βίας. Το να καταδικάζουμε κάποιο με λόγια ,δε λέει τίποτα….

Και να σκεφτεί κανείς ότι  ο Φουρναράκης κρεμάει φέτος τη σφυρίκτρα του….

Μέχρι και φωτιά είχαμε στο γήπεδο Χαραυγής. Άναψε μετά τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της Ένωσης Ρέντη για το γκολ που πέτυχε η ομάδα τους κατά του Καραβά. Από ένα βεγγαλικό πήραν φωτιά τα χορτάρια πίσω από την εξέδρα. Προς στιγμή δημιουργήθηκε πανικός, αλλά ευτυχώς σβήστηκε έγκαιρα από τους ανθρώπους της Χαραυγής που ήτα στο γήπεδο και με πυροσβεστήρες έσβησαν την φωτιά. ….

Ατυχία για Καραβά και Αργοναύτη. Ο πρώτος ήταν σχεδόν σε όλο τον β’ γύρο επικεφαλής   και έφτασε μια ήττα στην εκπνοή του πρωταθλήματος να τον φέρει από την πρώτη στην τρίτη θέση που σημαίνει όχι στην απευθείας άνοδο . Όσο για τον Αργοναύτη  από κει που αγωνιζόταν  για μια θέση στα πλέι οφ, βρέθηκε στα πλέι άουτ…

Είχαμε μοναδικά ρεκόρ την τελευταία αγωνιστική στη Γ΄Κατηγορία. Οι Λέοντες Καμινίων νίκησαν με 7-6 τη Δάφνη Ταμπουρίων . Λες και έπαιζαν πόλο…. Όσο για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Περάματος Αποστόλη Τάνκα αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σημειώνοντας την Κυριακή επτά γκολ παρακαλώ!!!…..

Δυο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές κρέμασαν την Κυριακή τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια αφού συμπλήρωσαν τα 40 τους χρόνια μετά από επιτυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα . Είναι ο Γιώργος Μπαριάμογλου της Ειρήνης 2005 και ο Αλέξανδρος Γκρέκος του Ηφαίστου. Και οι δυο όμως τελείωσαν με ήττες . Πιο οδυνηρή βέβαια , αυτή του Ηφαίστου που υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία….

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Μοσχάτου συλλυπούνται βαθύτατα τον τερματοφύλακα Κώστα Ρετζέπη για τον χαμό της μητέρας του

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply