Connect with us

slideshow

Τα Πειραιώτικα του Αντώνη

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό μας δημοσίευμα για διπλωματούχους προπονητές σε όλες τις κατηγορίες καθώς και στα τμήματα υποδομών. Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος μας είπε: « Το θέμα αυτό το είχα θέσει σε μια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ πριν από 5 χρόνια . Συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά που πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση  για διπλωματούχους προπονητές σε όλα τα επίπεδα. Η Ένωση υλοποιεί την απόφαση της ΕΠΟ  η οποία είναι αμετάκλητη  και δεν επιδέχεται άλλη ερμηνεία ».

Ο κ. Φωστηρόπουλος καλεί όλους τους Πειραιώτες προπονητές να γραφτούν μέλη του Συνδέσμου….

Δυσάρεστες εξελίξεις είχε το προχθεσινοβραδινό φιλικό ανάμεσα στην Α.Ε. και την Άνω Νεάπολη, όπου σημειώθηκαν τρεις  σοβαροί τραυματισμοί .

Οι δυο για την ΑΕ Νεάπολη . Ο  Κυρίου κτύπησε στον αγκώνα και μεταφέρθηκε επειγόντως στο «Μετροπόλιταν» όπου του έγινε ανάταξη με νάρκωση αφού οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Επίσης ο τερματοφύλακας της ίδιας ομάδας Σορώτος τραυματίστηκε στο γόνατο, που πρήστηκε αμέσως . Εκφράζονται φόβοι για χιαστούς. Επίσης αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στη μέση ο ποδοσφαιριστής της Άνω Νεάπολης Σπυρόπουλος. Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της τελευταίας   , καθώς και ο προπονητής Παναγιώτης Μωραΐτης εύχονται ταχεία ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και γρήγορα να επιστρέψουν στις εργασίες τους και στα γήπεδα…

Δεν τον αφήνουν σε ησυχία του ποδοσφαιριστή του Προφήτη Ηλία Χρήστο Τσάδαρη. Δεν του έφτανε που τιμωρήθηκε με 21 αγωνιστικές συν δυο μήνες αποκλεισμό στη συνέχεια , για τον ξυλοδαρμό και τραυματισμό του διαιτητή Φουρναράκη , η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ , τον καλεί να ανακαλέσει τα όσα υποστήριξε ο παίκτης μέσω το σάιτ της ομάδας ….

Εξιτήριο πήρε από το Νοσοκομείο  Μετροπόλιταν όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες μέρες ο γνωστός επιχειρηματίας και παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου Γιάννης Τσιριγώτης. Υγιέστατος  επέστρεψε στην δουλειά του και την οικογένεια του. Γιάνναρε να είσαι πάντα καλά !!!!!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply