Connect with us

slideshow

Τα πειραιώτικα του Αντώνη

Published

on

Βαριές καμπάνες  έπεσαν στους τρεις ποδοσφαιριστές του Προφήτη Ηλία που κτύπησαν τον διαιτητή Φουρναράκη. Τώρα ακολουθεί η πιο σοβαρή διαδικασία για το σωματείο που κλήθηκε σε απολογία Την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής  περιμένουν στην ΕΠΣΠ για να ξεκινήσουν τα πλέι άουτ στην Β’ Κατηγορία . Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και από την απόφαση αυτή θα εξαρτηθούν πολλά .Μα πάρα πολλά……

Μέσω της στήλης ο Θεόφιλος Ελευθερίου  πρώην πρόεδρος της Θύελλας Κορυδαλλού και από τους παλαιότερους παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, συγχαίρει την διοίκηση ,το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την επάνοδο στην Α’ Κατηγορία.…

Δύσκολες στιγμές περνάει ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θόδωρος Γιαβρόπουλος μια από τις ιστορικότερες μορφές της Πειραϊκής Διαιτησίας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του  . Ας ευχηθούμε να γίνει γρήγορα καλά….

Ο επίτιμος πρόεδρος του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτης  Καραπάνος  σε επικοινωνία του με τη στήλη συγχαίρει τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Ιωακείμ και τον πατέρα του , που τήρησαν την υπόσχεση τους. Να φέρουν την ομάδα στα πλέι όφ για την άνοδο….

Μια νέα ομάδα ο Ποσειδών Χατζηκυριακείου εντάχτηκε στα μητρώα της ΕΠΣΠ. Θα λάβει μέρος τη νέα περίοδο  μόνο στα πρωταθλήματα υποδομής. Ακούγεται όμως έντονα ότι στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα αγωνιστεί ένα καινούργιο σωματείο που έχει πάρει την ονομασία παλαιού ιστορικού Πειραϊκού συλλόγου , ο οποίος είχε συγχωνευτεί παλαιότερα…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply