Connect with us

stoplekto

Τα Πετράλωνα έχουν σφυγμό, 2-1 τον Άτταλο με Παπαδόπουλο!

Published

on

Τα Πετράλωνα δεν είναι διατεθειμένα να εγκαταλείψουν την μάχη για άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και το απέδειξαν σήμερα στο Ρουφ, όπου επιβλήθηκαν 2-1 του Άτταλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος πήρε την ομάδα στις πλάτες του, καθάρισε την υπόθεση νίκη και θύμισε σε πολλούς ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται. Στην βαθμολογία, οι ‘κυανέρυθροι’ ανέβηκαν προσωρινά στην τρίτη θέση έχοντας 38 πόντους, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ συγκατοικούν στην έβδομη θέση παρέα με Τερψιθέα, Αρμενική, Κουκάκι και Γαλάτσι αριθμώντας 26 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο πρώτο μισάωρο, όμως στάθηκαν πολύ άτυχοι. Αρχικά, ο Μαυρομάτης βρήκε το δοκάρι σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε στο 30′, ενώ στο 35′ ο Φέκας μέσα από την περιοχή πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, ο ‘Γόρδιος δεσμός’ κόπηκε στο 70′ ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο ‘Γ’ του Βαμβακά. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Βασιλόγιαννη στο 76′ για εξύβριση στον επόπτη και έγραψε το 2-0 παίζοντας με τον Μαρτέκα το ένα-δύο στο 81′. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναγιωτάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι και αποκατάστησε την αριθμητική ισορροπία. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με συρτό σουτ ο Μποζινάκης στο 90+2′ μετά από σύγχυση στα καρέ του Συρίγου. Λίγα διαιτητικά παράπονα οι δύο ομάδες.

Διαιτητές: Τσατσούλης Ι., Νικολάου Χ., Κουτσόγιαννος Ν.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος, Κοντής, Αγγελακόπουλος, Μακρυγιάννης (46′ Παπαδόπουλος), Παπαδάκης, Γεωργακόπουλος, Μουρίκης, Τσολάνης, Μαρτέκας, Κυφωνίδης (58′ Παναγιωτάκης), Σταύρου (73′ Δήμου).

Άτταλος (Δήμος Σταματής): Βαμβακάς, Μαυρομάτης, Κορλιές (37′ λ.τρ. Βασιλόγιαννης), Παπανικολάου, Συγγελάκης, Σινοτρακάι, Σούλας, Μποζινάκης, Νταβούλ (69′ Κονιαβίτης), Φέκας, Γαβριηλίδης (73′ Τζέλης).