Connect with us

stoplekto

Τα πε όλα ο απερχόμενος Πρόεδρος του Αίαντα Σαλαμίνας Η. Νάννος

Published

on

Σε μια βαθιά εξομολόγηση προχώρησε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Αίαντα Σαλαμίνας Ηλίας Νάννος, ο οποίος δήλωσε τα παρακάτω στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook:

“Καλησπέρα σας.

Μετά την παραίτηση μου από πρόεδρος του Αια Σαλαμίνας θα ήθελα να ενημερώσω δημόσια κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για τα 3 πλέον χρόνια που βρέθηκα στη μεγαλύτερη κ πιο ιστορική ομάδα του νησιού μας.
Το 2016 ξεκίνησε το ταξίδι με τον Αια μας. Την αρχή σε όλα την έκανε ο Στάθης φουρικης κ Παναγιώτης Παπαδημητρίου. Όταν μπήκαμε στα γραφεία βρήκαμε μια διαλυμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Υπήρχε μόνο ένα δελτίο κ τίποτα άλλο..Έτσι ξεκίνησε η ανοικοδόμηση της ομάδας από την αρχή. Εξοπλισμός ( ρούχα, κάλτσες, μπάλες, όργανα γυμναστικής) όλα από την αρχή. Τα καταφέραμε. Σε 15 μέρες ο προπονητής είχε φτιάξει την ομάδα κ εμείς δουλεύαμε σε τρελούς ρυθμούς. Ανεβήκαμε κατηγορία και με μείον 6 βαθμούς. Κάναμε πρωταθλητισμό και τα 3 χρόνια. Το μοναδικό που δεν καταφέραμε ήταν οι ακαδημίες σε σωστές βάσεις για την μεγάλη ομάδα που λέγεται Αίας. Όλα τα χρόνια πολλά προβλήματα κ κυρίως από ανθρώπους του νησιού που θέλουν να διαλύσει κ να μην υπάρχει ο Αίας Σαλαμίνας. Δεν τα κατάφεραν κ ελπίζω να μην τα καταφέρουν ποτέ. Εύχομαι κάποια στιγμή να μονιασουμε κ να δούμε όλοι το καλό του νησιού μας και οχι να βγάλουμε το μάτι του διπλανού..
Εγώ ο Πάνος γκολφινοπουλος, Κώστας Βοιδηλας, Σωτήρης δαρζεντας, Θανάσης αλαισκας, Γαβριλος κεσουλας, λιτρας Χρήστος και Δημήτρης μογιας καταφέραμε να έχουμε μια υγιή ομάδα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Ιδανικές συνθήκες για ένα ποδοσφαιριστή και κυρίως λυμένο το οικονομικό. Θέσαμε τις βάσεις. Φτάσαμε σε σημείο να μας χρωστάνε παίχτες απο τα συμφωνηθέντα σε αντίθεση με πολλές ομάδες που δεν τήρησαν ούτε τα μισά.
Η ομάδα πλέον είναι έτοιμη να περάσει σε νέα εποχή. Εμείς οι απλοί άνθρωποι από αυτά που μπορούσαμε να δώσουμε κάναμε το χρέος μας κ με το παραπάνω.
Θέλω να ευχαριστήσω το Πάνο γκολφινοπουλο, Βοιδηλα Κώστα, Θανάση αλαισκα, Σωτήρη δαρζεντα, Γαβριλο κεσουλα, Λίτρα Χρήστο και Δημήτρη Μογια που 3 χρόνια τώρα βγήκαμε αλώβητοι κ πιο δυνατοί στις προσωπικές μας φιλίες.

Σίγουρα έχω ξεχάσει αρκετά και πολλά περισσότερα δεν θέλω να τα θυμάμαι..
Ελπίζω ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να μείνει ερασιτέχνης κ να σταματήσουν όλα αυτά που χαλάνε το ποδόσφαιρο της γειτονιάς και της πόλης για την κάθε ομάδα. Τα παιδιά να έχουν σωστές βάσεις για την συνέχεια κ όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Υστερόγραφο.
Οι μόνοι που δεν πήραν λεφτά από τον Αια κ δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα 3 χρόνια τώρα ήταν ο Γιώργος Παπαμιχαήλ ( επιθετικός) και Γιώργος Παπαμιχαήλ ( τερματοφύλακα) όλοι οι υπόλοιποι πληρώθηκαν έστω κ το ελάχιστο.

Εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια στον Αία μας κ όπως λένε κ οι παλιοί μια φορά Αίας για πάντα Αίας ( και ας χάνει)”.