Connect with us

stoplekto

Τα πλέι οφ στη Β2 ΕΠΣΠ(11/5)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφουν οι Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης

Ένωση Καμινίων- ΑΟΚ Φαλήρου 2-1

 

Ανατροπή ανόδου για την Ένωση Καμινίων, καθώς αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ, κατέβαλε με δυο γκολ στο 89’ και στο 92’ με 2-1 τον απαρηγόρητο ΑΟΚ Φαλήρου και έκανε ένα τεράστιο βήμα για το απευθείας εισητήριο που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία.

Οι Τζιτζιφιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Μπεργκάσι μόλις στο 3’ , ενώ είχαν και δοκάρι με τον Δεληβασίλη(34’).  Οι Καμινιώτες στο πρώτο μέρος έχασαν δυο σημανατικές ευκαιρίες με τους Μουρελάτο(18’) και Μπέρμπερη(23’ δοκάρι).

Στο 74’ ο ΑΟΚ Φαλήρου έχασε μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς κερδίζοντας πέναλτι, αλλά ο Σταμούλης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον ηρωικό Μπροτζάκη που μπλόκαρε στη γωνία.

Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Τζανετουλάκου δεν τα παράτησαν και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν στο 89’ με τον Μπέρμπερη. Τραγική φιγούρα για τον ΑΟΚ Φαλήρου ο Πατεράκης Κ., αφού μπήκε σαν αλλαγή στο 86’ και άθελά του με αυτογκόλ στο 92’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Άριστος ο διαιτητής Μπαλαχούτης.

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης, Γεωργίου, Τιπέλης, Καραγιάννης, Δαγκάκης, Σαουλιάς, Μπέρμπερη, Κακαβογιάννης(72’ Μπριλάκης), Κοκράνης(69’ Σίσκοβ), Λουβής, Μουρελάτος.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπεκήρος, Μέτχαντ, Κουμαριώτης, Δόσιος, Καραγιάννης(86’ λ.τρ. Πατεράκης Κ.), Δεληβασίλης, Πατεράκης Α.), Μπεργκάσι, Σταμούλης, Χαϊρούλα, Αρέστης(74’ Κωστίκος).

 

Ηρακλής Νίκαιας –  Αστέρας Κερατσινίου 0-2

 

Κι όμως ο Αστέρας Κερατσινίου έδειξε ότι μπορεί . Αν και ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Νίκαιας σπάζοντας ταυτόχρονα και την κακή παράδοση . Στο πρωτάθλημα οι Νικαιώτες είχαν επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια με 2-0!!!

Ο Ντραγκότι  ήταν ο σκόρερ  και των δυο τερμάτων των νικητών . Στο 23’ με πέναλτι και στο 83’ . Αμέσως μετά το δεύτερο γκολ ο αναπληρωματικός  γκολκίπερ του Αστέρα Βλαχάκης έκανε άσεμνη χειρονομία προς την πλευρά των φιλάθλων του Ηρακλή με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πολύ καλό  διαιτητή Ορφανό…

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ.: Βλαχουτσάκος Η., Κλώντζας ( 74’ Σωτηρόπουλος) , Μπεσδικιάν , Μηνάγιας, Κυριακίδης, Σαουλίδης, Βλαχουτσάκος Γ., Γκούμας ( 57’ Ντομπρίν ) , Χατζηλίας , Κατσιμοίρης( 67’ Φλαμπούρης) , Αγουρσαλίδης .

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Γουσγουνέλης,  Μανώλης, Μπακαλιάνος( 31΄Σαλάτας) , Δεσύλλας, Ρηνιώτης, Λαμπρινάτος, Καραγιάννης ( 58’ Νικολάι) , Κουκουνάκης,Μπότσι (  82’ Παναγιώτου) , Ντραγκότι, Κάβουρας( 66’ Τσάγαρης) .

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

  1. Ένωση Καμινίων         1  2-1  6
  2. Αστέρας Κερατσινίου 1  2-0  3

*******************************************

3. Ηρακλής Νίκαιας              1   0-2  2

4. ΑΟΚ Φαλήρου                     1  1-2    1