Connect with us

stoplekto

Τα πλέι οφ στη Β2 ΕΠΣΠ(15/5)

Published

on

ΑΟΚ Φαλήρου- Αστέρας Κερατσινίου 2-3

 

Ένας άλλος Αστέρας Κερατσνίου έχει εμφανιστεί στα πλέι οφ. Η ομάδα του Γιάννη Καλαϊτζή πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα μπαράζ ανόδου, καταβάλλοντας με 3-2 τον ΑΟΚ Φαλήρου και πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι της ανόδου με την Ένωση Καμινίων.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ντραγκότι(7’), Καραγιάννης Β. (47’) και  Τσαγκάρης(82’).

Η ομάδα του Δημήτρη Κριμιτζά, η οποία και του χρόνου θα συνεχίσει να αγωνίζεραι στη Β’ Κατηγορία, βρήκε δίχτυα με τους Καραγιάννη Χ.(57’ ) και Μιχάλη(90’).

Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε ο Αστέρας το ματς, καθώς αποβλήθηκαν οι Μανώλης(85’ 2η κίτρινη) και Μπακαλιάνος(90’- απευθείας κόκκινη).

Στο 70’ ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου είχε αποβάλει και από τον πάγκο του Αστέρα τον προπονητή Γιάννη Καλαϊτζή, ο οποίος κατά την αποχώρησή του λιποθύμισε και με τις πρώτες βοήθειες του γιατρού συνήλθε…

Επίσης, ο διαιτητής του αγώνα έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι ο Πρόεδρος του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτης Ιωακείμ έσπασε την πόρτα και το λουκέτο της εισόδου προς τον αγωνιστικό χώρο….

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπεκήρος(89’ Γιαννόπουλος), Μιχάλης, Κουμαριώτης(92’ Δεμερούτης), Δόσιος, Καραγιάννης Χ., Μέκι Ομάρ(90’ Μαθιουδάκης), Μπεργκάσι, Δεληβασίλης, Σταμούλης, Χαϊρούλα, Πατεράκης Α.(69’ Αρέστης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουσγουνέλης, Μανώλης, Σαλάτας, Δεσύλλας, Ρηνιώτης, Λαμπρινάτος(73’ Μπακαλιάνος), Καραγιάννης Β.(50’ Τσαγκάρης), Κουκουνάκης, Μπότσι, Ντραγκότι(93’ Παναγιώτου), Κάβουρας(61’ Νικολλά).

 

Ένωση Καμινίων- Ηρακλής Νίκαιας  0-1

 

Χάρη στο γκολ του Μηνάγια στο  48’ ο Ηρακλής Νίκαιας έκαμψε με το πολύτιμο 1-0 την Ένωση Καμινίων και μπήκε περισσότερο στο κόλπο για την άνοδο.

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης.

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης, Γεωργίου, Τιπέλης(37’ Λαμπράκης), Καραγιάννης, Δασκαλάκης, Σαουλιάς, Μπέρμπερη, Κακαβογιάννης(59’ Μπριλλάκης), Κοκράνης(72’ Καραμολέγκος), Λουβής(82’ Σουλεϊμάνης), Μουρελάτος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βλαχουτσάκος, Κλωντζάς(84’ Σωτηρόπουλος), Μπεζδικιάν, Μηνάγιας, Σαουλίδης, Κυριακίδης, Νοτμπρίν, Βλαχουτσάκος, Χατζηλίας(82’ Δάππας), Φλαμπούρης(74’ Γκούμας), Αγουρσαλίδης.