Connect with us

stoplekto

Τα πρώτα αποκτήματα της Νίκης Ρέντη

Published

on

Τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά η Νίκη Ρέντη και παράλληλα επισημοποιήθηκαν και τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τους Ρεντιώτες στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά.

Αποκτήθηκε ο παλιός παίκτης του συλλόγου Παύλος Μάλαμας, που τελευταία αγωνιζόταν σον ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου, ο Παναγιώτης Μιχαηλίδης από τον Ατρόμητο Πειραιά και ο Ανδρέας Μάζης από τον ΑΟ Μαύρο Αετού Πολυδενδρίου. Ακόμα η ομάδα συμφώνησε με τον Κωνσταντίνο Παυλόπουλο και τον Χρήστο Τόννη.

Η διοίκηση της Νίκης Ρέντη ευχαριστεί τις παραπάνω ομάδες για τη συνεργασία που είχαν τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι παίκτες, καθώς έχουν ήδη κλείσει ακόμα πέντε και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν.

Επίσης επέστρεψε ο Τάσος Κατσίκης, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και στην ομάδα του εύχονται υγεία καθώς υπολογίζουν πολύ σε εκείνον.

Ο νέος τεχνικός Νικήτας Πασσάς, που θα έχει άμεσο βοηθό του τον Κώστα Νεοφώτιστο, έκλεισε και κάποια φιλικά για το μοντάρισμα της ομάδας. Στις 27/8 με την Χαλκηδώνα, στις 1/9 με Παννεαπολικό, στις 3/9 με Μιθριδάτη, στις 7/9 με ΑΟ Πειραιά και στις 10/9 με ΑΕ Νίκαιας. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν στο δημοτικό γήπεδο του Ρέντη, ενώ εκκρεμούν ακόμα δύο φιλικά που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply