Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα Σούρμενα 1-0 τον Βοτανικό

Published

on

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο Ελληνικό όπου τα Σούρμενα επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση 1-0 του Βοτανικού. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο αλλά και αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το πρώτο μισό άνηκε στους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό ξεκίνημα των ‘κυανόλευκων’ και άνοιξαν το σκορ στο 15′. Σε εκείνο το σημείο ο Μπόκιας πάτησε περιοχή, ξεπέρασε τον τερματοφύλακα Ρούσσο και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μάκη Ντέτσικα ανέβασε την απόδοση και έχασε αρκετές ευκαιρίες δείχνοντας καλά στοιχεία. Θετικά μηνύματα έστειλαν και οι ‘ροσσονέρι’ παρότι χρησιμοποίησαν πολλά παιδιά από το ταλαντούχο εφηβικό τους. Τώρα, οι δύο προπονητές συνεχίζουν τις προπονήσεις και θα δοκιμάσουν ξανά τα πλάνα τους το ερχόμενο Σάββατο.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Τσιτσίλιας, Κορκολής, Κοντιμπάς, Οικονόμου, Γκοβίλας, Μανωλιάδης, Τσουρουφλής, Σέρτης, Αθανασόπουλος, Μεττλίου, Μπόκιας. Επίσης, έπαιξαν στο β’ μισό οι: Λυρός, Ριζάς, Ζιώγας, Ακριτίδης, Λίκας, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Γιοματάρης, Λίζιος, Χάγιος, Γιαννόπουλος.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ρούσσος, Χαμουρίδης, Ορφανίδης, Ηλιάκης, Παλτόγλου, Ντάμης, Παντελής, Ελ-Ράντι, Κέβης, Παπαδάκης, Λίτσο. Επίσης, έπαιξαν στο β’ μισό οι: Ντόνι, Λογοθέτης, Φιλόπουλος, Τσέγας, Κατσούδας, Κολάγκι, Θεοδωρέλλος, Μουστόπουλος, Μιχαήλ, Αλεξιάδης, Χατζής.