Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τα συγχαρητήρια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου σε Ιάσωνα και Κώστα Δαδίτσο

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου…

Δεν θα ανεβάσουμε σχόλια ή αποτέλεσμα για το χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του ΑΟ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ Αυτό που συνέβη χθες στο Ίλιον ξεπερνάει κάθε νίκη, κάθε απόδοση και κάθε κριτική. Αυτό που έγινε χθες αποτελεί την αποθέωση του αθλητικού πνεύματος και του Ευ αγωνίζεσθαι και το περασμένο Σάββατο μας το δίδαξε η ομάδα του Ιάσωνα και οι αθλητές του, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Κώστα Δαδίτσο .

Τα γεγονότα εξελίχθηκαν ως εξής: Τη στιγμή που το παιχνίδι ήταν 0-1 υπέρ μας και ο αθλητής μας Πίνο σε μια φάση τραυματίστηκε (εξάρθρωση ωμοπλάτης), οι παίκτες του Ιάσωνα δεν αντιλήφθηκαν το γεγονός και στην εξέλιξη της φάσης ισοφάρισαν. Ο προπονητής του Ιάσωνα Κώστας Δαδίτσος αμέσως κάλεσε τους παίκτες του και αποφάσισαν να τηρήσουν σε δεύτερο χρόνο το fair play. Έτσι έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα μας να σημειώσει τέρμα και να προηγηθεί 1-2. Αμέσως αντιλαμβάνεται κανείς το ήθος και την ποιότητα που διδάσκεται στον σύλλογο του Ιάσωνα Ιλίου, στοιχεία που τιμούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και ξεπερνούν κατά πολύ τα στενά όρια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ως Θρίαμβος Χαϊδαρίου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή Κώστα Δαδίτσο και την ομάδα του Ιάσωνα, πρωτίστως για την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν και μετά για την υποδειγματική φιλοξενία τους.