Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα τρομερά μωρά των Αγίων Αναργύρων 2-0 το Χαλάνδρι, με άλμα παραμονής

Published

on

Δείχνοντας την ποιότητα, τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και το ποδοσφαιρικό θράσος που διακρίνει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Αγιοι Ανάργυροι επικράτησαν επί του Χαλανδρίου με 2-0 κάνοντας άλμα για την παραμονή τους.

Εφτασαν έτσι τους 25 βαθμούς και ανέβηκαν στην 12η θέση. Πλέον παραμένουν  7 συνεχόμενα ματς αήττητοι στην έδρα τους (4 νίκες και 3 ισοπαλίες), κάτι δυσκολο για ομάδα η οποία πριν  δυο μήνες ήταν προτελευταία ενώ τώρα είναι κοντά στην παραμονή τους…

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά έμειναν στους 31 βαθμούς και είναι στην 7η θέση μαζί με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Στο 36′ ο Κεχρής έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 59′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκουτζιούπα με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενω στο 67′ ο Κεχρής με το 2ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 70′ ο Κατσιούλης είδε την κίτρινη κάρτα, συνέχισε να διαμαρτύρεται, με αποτέεσμα να δει την 2η κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κοσμάς): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (73′ Δενέλαβας), Γενίδογαν, Ντούμπερετ (67′ Χριστοδούλου), Χαραλάμπου, Ρουμελιώτης, Γεωργαμλής, Κεχρής (73′ Σιαλμάς), Κατσίβελας (67′ Καραμηνάς), Κωσταδήμας (53′ Αγγελής).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Τζαναβάρας) Σταμουλακάτος, Κορωναίος (85′ Ολάνης), Τζιάτζιος, Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Τζέλη, Γκουτζιούπας, Τζέμαρης (73′ Κοντοές), Σινομάτι, Κατσιούλης, Καφετζόπουλος (67′ Χαραλάμπους).