Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα φιλικά του Μικρασιατικού – Δευτέρα 10/8 η προετοιμασία

Published

on

Τις τελευταίες λεπτομέρειες διευθετούν στον Μικρασιατικό ενόψει της προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου. Ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Σταμπουλίδης, προτίμησε να αφήσει μια εβδομάδα ξεκούρασης παραπάνω στους παίκτες του ώστε να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και στην πρώτη προπόνηση να μην απουσιάζει κανείς. Ο κορμός των περσινών Πρωταθλητών δεν άλλαξε παρά την αποχώρηση των Φούνα (Ρουφ), Βασιλάκη (Αθηναϊκό) και Πήττα (σταμάτησε). Αντίθετα, στην θέση τους αποκτήθηκαν οι αξιόπιστοι Δωριάδης (Τ) και Αϊβάζης (Α) ενώ θα αποκτηθεί ένας σέντερ φορ.

Επιπλέον, ο νεαρός προπονητής ανακοίνωσε το τιμ που θα τον πλαισιώσει στο νέο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο πλάι του ως βοηθοί θα βρίσκονται οι Στέφανος Πατήλας και Θοδωρής Πάλλης, γυμναστής θα συνεχίσει ο Γιώργος Κορδεράς, όπως και στους τερματοφύλακες ο Βησσαρίων Φαλούτσος ενώ τα καθήκοντα του φυσιοθεραπευτή ανατέθηκαν στον Άγγελο Διλβέρογλου.

Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, επιλέχθηκαν η Αρμενική (26/8), ο Φωστήρας Ηλιούπολης (29/8), η Διάνα Ηλιούπολης (6/9), ο Αθηναϊκός (9/9) και η Ηλιούπολη (13/9). Οι ημερομηνίες 2/9 και 12/9 παραμένουν κενές αφού γίνονται η προσπάθειες εύρεσης ενός δυναμικού αντιπάλου.