Connect with us

6ος Όμιλος

Τελείωσε το μαρτύριο της ΑΕΚ 3-1 τον Πανναξιακό

Published

on

Να φύγει και να μην ξανάρθει η σεζόν στην Γ΄ Εθνική για την ΑΕΚ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της επικρατώντας με 3-1 του Πανναξαϊκού και σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλητή μπροστά στους οπαδούς της.

Ο δρόμος για την επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ακόμα μακρύς, ωστόσο η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα περνώντας από τα… αλώνια της Γ Εθνικής.

 

Πριν το τελευταίο ματς της σεζόν, ο Νίκος Γεωργέας σήκωσε το πρωτάθλημα στο ουρανό της Καλογρέζας, ενώ η Ένωση μπήκε… φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Ανάκογλου μετά από ασίστ του Γροντή.

 

Σαν σε καρμπόν έγινε και το 2-0 στο 31΄ με τον Γροντή να δημιουργεί και τον Ανάκογλου να εκτελεί. Στη συνέχεια ο Δέλλας έδωσε ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ρόβα στο 60΄.

 

Οι “κιτρινόμαυροι” όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Βλαχομήτρος με πολύ όμορφη κεφαλιά στο 80’ έπειτα από σέντρα του Βιδάλη έγραψε το 3-1, σημειώνοντας παράλληλα το τελευταίο τέρμα στην ιστορία της «Ένωσης» στη Γ’ Εθνική.

 

ΑΕΚ: Ντούνης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής, Τζανετόπουλος, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

 

Πανναξιακός: Τσαϊλάκης, Καρελεμόγλου, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης, Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογέρης, Χαμηλοθώρης, Λίμα, Ρόβας.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply