Connect with us

3ος Όμιλος

‘Τελειώνει’ του Διγκόζη σήμερα-Τέλος ο Μουτζούρης

Published

on

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Άγγελου Διγκόζη στον Αιολικό αφού ο νεαρός προπονητής αναμένεται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου στην Μυτιλήνη. Οι δυο πλευρές φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η τελική απάντηση από πλευράς Διγκόζη ώστε να κλείσει και τυπικά το ζήτημα. Αφού ξεκαθαρίσει η υπόθεση αυτή, οι άνθρωποι των νησιωτών θα λάβουν υπόψιν τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού προκειμένου να ξεκινήσουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι του Αιολικού έχουν πραγματοποιήσει επαφή με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα, όλες οι υποθέσεις θα έχουν κλείσει.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν από το σύλλογο του Βορειανατολικού Αιγαίου αποτελεί ο Μάκης Μουτζούρης καθώς ο έμπειρος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του για επαγγελματικούς λόγους με τους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα. ο ικανότατος άσος θα αναγκαστεί το επόμενο διάστημα να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος ώστε να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μουτζούρης πραγματοποίησε εξαιρειτκή σεζόν αφού αποτέλεσε εκ των κορυφαίων που διάθετε στο έμψυχο δυναμικό του ο Αιολικός και αυτό σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.