Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τελετή λήξης για τις ακαδημιες του Ατρομητου Πειραιά στις 21/6

Published

on

Χωρις αμφιβολία τους τελευταίους μήνες η δουλειά που έχει γίνει στον Ατρόμητο Πειραια είναι επιτυχημένη και κυρίως στα τμήματα υποδομής.

Η αύξηση των αθλητών σε συδυνασμό με την ποιότητα που προστέθηκε όσον αφορά τα πρόσωπα, με καταξιωμένους προπονητές και γυμναστές, δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν δώσει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες κάτι που είναι ευρέως γνωστό.

Οι επιτυχίες που σημείωσαν τα τμήματα του Ατρομητου ήταν σημαντικές αφού κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια μεγάλα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός ωστόσο οι άνθρωποι του διατηρούν χαμηλούς τόνους έχοντας ως στόχο να συνεχίσουν την καλή δουλειά που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες.

Τελευταίο ραντεβού για φέτος έχει δοθεί στις 21 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη όπου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Λήξης των Ακαδημιών.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 19.30 στο γήπεδο Καμινιων (Αμοργου) όπου θα δώσουν το παρών αρκετά εξέχοντα πρόσωπα ενώ οι υπεύθυνοι των ακαδημιων θα παραθέσουν τραπέζι στη συνέχεια σε μικρούς και μεγάλους δείγμα της οργάνωσης που διακατέχει το σύλλογο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply