Connect with us

5ος Όμιλος

Τελευταία προθεσμια στις 28/6 στον Εθνικό εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από επενδυτή

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ενημερώνει ότι η τελευταία γενική συνέλευση στο τμήμα του ποδοσφαίρου ήταν άκαρπη και γι αυτό το λόγο η καταληκτική ημερομηνία για να εκφράσει υποψήφιος επενδυτής ενδιαφέρον είναι η Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Εφόσον μέχρι τότε δεν υπάρξει υποψήφιο πρόσωπο -που να πληροί τις προϋποθέσεις- για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, τότε οι υπεύθυνοι υποδομών του συλλόγου θα είναι εκείνοι που κληθούν να τρεξουν την ομάδα.

Το δελτιο τυπου του Ερασιτέχνη

“Μετά την τελευταία ανοικτή συνέλευση και τις επακόλουθες συζητήσεις με ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προτάσεις, δόθηκε εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να γίνουν προσπάθειες συνεργασιών και προσπάθειες προσέλκυσης ενδιαφέροντος από άλλα πιθανά σχήματα.

Με δεδομένο ότι ο σχεδιασμός για το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να προχωρήσει και να γίνουν όλες οι απαιτούμενες προς τούτο ενέργειες, και επειδή «ακούγεται» ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους φίλους του συλλόγου, δίδεται μια καταληκτική ημερομηνία για να υποβληθούν τυχόν προτάσεις ή για να εκδηλωθεί επίσημα κάποιο ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή είναι η Παρασκευή 28/6.

Μετά την προθεσμία αυτή, που αν παρέλθει άκαρπη θα σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ενδιαφερόμενος που να έχει καταθέσει πρόταση, ΤΟΤΕ η ομάδα θα προχωρήσει με την προσέγγιση που έχει κατατεθεί σαν έσχατη λύση, από ανθρώπους των Ακαδημιών μας.”