Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τελευταίες “πινελιές” στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Οι τελευταίες «πινελιές» απομένουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με την ομάδα να έχει κινηθεί αθόρυβα και μακριά από τα… «φώτα». Διαβάστε την αναλυτική ενημέρωση.
Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα μας θα ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο της Αθήνας (Α’ ΕΠΣΑ) και δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από την αγωνιστική αλλά και την εν γένει φιλοσοφία της.
Ελαφρώς διαφοροποιημένο, με κύρια χαρακτηριστικά όμως τον ενθουσιασμό, τη δίψα για βελτίωση και το υψηλό κίνητρο των παικτών που θα το απαρτίζουν, το ρόστερ του Απόλλωνα, πιθανότατα νεανικότερο της Κατηγορίας (20 μ.ο. ηλικίας!), είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Βασικοί «πυλώνες» της νέας προσπάθειας θα είναι οι πέντε «μεγάλοι»: ο Ιγνάτιος Αγκόλι (27), ο Κώστας Ψάλλας (26), ο Νίκος Οικονομόπουλος (27), ο Στέλιος Μήτρου (26) και ο Μάνος Κανδεράκης (24) – ο τελευταίος επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν, επίσης, ο Μάριος Καλλιαμπάκος (21), ο Γιάννης Αλεξανδράκης (18), ο Φραγκίσκος Στεργιώτης (19), ο Παναγιώτης Παπαδάκης (19), ο Νικόλας Βασσάλος (20), ο Φίλιππος Πολυμένος (17), ο Ζήσης Χαραλάμπους (15) και ο Λι Τόμας-Μέισον (30).
Ως «εσωτερικές» μεταγραφές λογίζονται οι Τάσος Παγώνης (18), Στέφανος Νούσης (18), Ορέστης Χατζής (18) και Χρήστος Παπαθανάσης (18), που μετά από μια απαιτητική χρονιά Πανελληνίων εντάσσονται ξανά στην καθημερινότητα της ομάδας.
Ο Ηλίας Αυγέρης
Οι Ηλίας Αυγέρης (19), Ανδρέας Κιτσόπουλος (18) και Αλέξανδρος Καλημέρης (19) είναι τα ερωτηματικά του υπάρχοντος ρόστερ: οι δύο πρώτοι περιμένουν την εισαγωγή τους σε σχολή των Αθηνών για να συνεχίσουν, ο τρίτος πρόκειται να περάσει από δοκιμαστικά στη ρουμανική Βιιτόρουλ και αναλόγως της έκβασης αυτών θα παραμείνει ή όχι στην Ελλάδα.
Από την ακαδημία «ανεβαίνουν» σίγουρα οι Παναγιώτης Τρουπάκης (18), Γεράσιμος Ζαπάντης (16), Φώτης Κρομμύδας (16) και Μάριος Κοχλιός (16), αν και η συγκεκριμένη λίστα αναμένεται να μεγαλώσει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Σχετικά με τα νέα πρόσωπα, τέσσερα παιδιά έχουν ήδη συμφωνήσει και θα φορέσουν τη φανέλα του Απόλλωνα, ενώ ακόμα τέσσερις-πέντε βρίσκονται πολύ κοντά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η στελέχωση του ρόστερ.
Ολες αυτές οι περιπτώσεις, που θα ανακοινωθούν όταν κλείσουν και τυπικά, πληρούν δύο βασικά κριτήρια: έχουν πολύ μεγάλο προσωπικό κίνητρο και συμπλέουν απόλυτα με τα «θέλω» της ομάδας και του προπονητή Χρήστου Βλάχου.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΦΙΛΙΚΑ
Υπενθυμίζεται ότι σε ρόλο δεύτερου προπονητή αναβαθμίστηκε φέτος ο Μίμης Μπρούσαλης, το κομμάτι της φυσικής κατάστασης ανέλαβε επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ενώ ο Ανδρέας Ντούσης θα είναι για ακόμα μία χρονιά ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.
Τέλος, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 3/8 και στο πλαίσιο αυτής θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια με Χολαργό (13/8), Παπάγο (22/8), ΑΕ Μεταμόρφωσης (23/8), Διάνα Ηλιούπολης (29/8), Ατρόμητο Χαλανδρίου (30/8), Αγία Παρασκευή (5/9) και Καματερό (13/9).