Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τελικός Κυπέλλου Πειραιά Ελλάς Ποντίων- Προοδευτική- Live Ροή(ΤΕΛΙΚΟ 2-1)

Published

on

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Πειραιά αρχίζει. Ελλάς Ποντίων και Προοδευτική αναμετρώνται στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” σε μια σπουδαία μάχη για την κατάκτηση του 50ου Κυπέλλου.

Το stoplekto.gr βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο, να σας παρουσιάσει live λεπτό προς λεπτό την μεγάλη αναμέτρηση. 

 

Live Ροή

 

ΤΕΛΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  Η “ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ” ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ.

Πιέζει η Προοδευτική….

93΄Καλή εκτέλεση του Τσαφταρίδη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

92′ Πριν το φάουλ διπλή αλλαγή για τους Πόντιους. Οι Δαούτης και Ντόσκορης παίρνουν τις θέσεις των Ηλιάδη Σ. και του σκόρερ Σταφσουλάι. Με δέκα για τα εναπομείναντα λεπτά. 

91′ Κόκκινη κάρτα για την Ελλάδα Ποντίων. Μαρκάρισμα στα όρια της περιοχής από τον Μαούνη στον Κυριαζή, που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Λευκόπουλο. Διαμαρτύρονται οι της Προοδευτικής ότι η παράβαση έγινε εντός περιοχής και ήραν πέναλτι. Φάουλ σε πολύ καλή θέση για την Προοδευτική. 

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Ελλάς Ποντίων είναι “αγακαλιά” με μια ιστορική κατάκτηση, στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό. Τέσσερα λεπτά ο έξτρα χρόνος. 

Εξαιρετική αντεπίθεση για τους Πόντιους, ο Ηλιάδης Σ. έβγαλε με ωραία κάθετη μες την περιοχή και ο Σταφσουλάι από θέση βολής τίναξε τα δίχτυα του Μακρυωνίτη, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ, τρία λεπτά πριν το τέλος. Πολύ κοντά στο Κύπελλο η ομάδα του Σταύρου Τζαναβάρα. 

87′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ η Ελλάς Ποντίων 2-1. 

86′ Ακόμα μια κεφαλιά πολύ κοντά στο δοκάρι. Ο Τσιάβος στο πρώτο δοκάρι βρήκε τη μπ΄λα, μετά από κόρνερ του Τσαφτραρίδη. 

81′ Ακόμα μια προσπάθεια από τα πλάγια για την Προοδευτική. Αυτή τη φορά από αριστερά σέντραρε ο Παρασκευόπουλος, κεφαλιά του Κυριαζή, η μπάλα πέρασε άουτ. 

77′ Πρώτη αλλαγή για την Ελλάδα Ποντίων, αναγκαστική. Λόγω τραυματισμού αποχωρεί ο Πλουμάτος, για να πάρει τη θέση του ο Συμεώνογλου. 

73′ Ευκαιρία για την Ελλάδα Ποντίων. Ο Ηλιάδης Σ. βρήκε ελεύθερο χώρο, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. 

Χωρίς αλλαγή ακόμα οι Πόντιοι του Σταύρου Τζαναβάρα, που κρατούν το 1-1 με την εντυπωσιακή εμφάνιση του γκολκίπερ Λευκόπουλου.

71′ Τελευταία αλλαγή για την Προοδευτική. Βγαίνει ο Ραχήμ, για να μπει ο Κυριαζής. 

68′ Τεράστια ευκαιρία για την Προοδευτική. Πάλι από δεξιά ο Τσαφταρίδης έβγαλε τη σέντρα, με τον Τσιάβο να παίρνει την κεφαλιά και τον Λευκόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

66′ Νέα αλλαγή για την Προοδευτική. Τη θέση του Μακρίδη, παίρνει ο Μακρυγιάννης. 

65′ Καλή στιγμή για την Ελλάδα Ποντίων. Μετά από ωραίο σπάσιμο του Σαπαλίδη, σουτ του Παλάτσιου πέρασε λίγο άουτ. 

63′ Μεγάλη στιγμή για την Προοδευτική. Από εκτέλεση φάουλ του Μακρίδη, ο Τσιάβος πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. 

59′ Πρώτη κίτρινη και για την Ελλάδα Ποντίων. Τη βλέπει η Πουρσανίδης.

58′ Διπλή αλλαγή για την Προοδευτική. Τις θέσεις των Νομικού Παρ. και Δημακάκου παίρνουν οι Τσαφταρίδης και Παρασκευόπουλος.

57′ Κίτιρνη κάρτα για τον Θεοδωρίδη σε μαρκάρισμα στον Σαπαλίδη. 

56′ Οφσάιντ υποδεικνύει ο ο βοηθός Σγουράκης σε προσπάθεια της Προοδευτικής, με τον Τσιάβο μες την περιοχή να σουτάρει και τον Λευκόπουλο να μπλοκάρει. 

48′ Πρώτη κίτρινη στην αναμέτρηση. Τη βλέπει ο Τσιάβος της Προοδευτικής, για δυνατό μαρκάρισμα στον Ηλιάδη Σ.

46′ Έναρξη β’ ημιχρόνου. 

Βγήκαν οι ομάδες για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Με μια αλλαγή ξεκινάει η Προοδευτική. Τη θέση του Μεγαρίτη παίρνει Θεοδωρίδης.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

45+1′ Σουτ του Ηλιάδη Σ. από πλάγια θέση, η μπάλα στο δοκάρι, αλλά δεν υπάρχει φάση, με τον βοηθό Σγουράκη να υποδεικνύει ο φσάιντ. 

34′ Νέα ευκαιρία για την Προοδευτική που ανεβάζει και πάλι ρυθμό. Σουτ του Τσιάβου, απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο Λευκόπουλος. 

33′ Σουτ του Ραχήμ για την Προοδευτική έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Λευκόπουλος.

30′ Πρώτο ημίωρο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η Προοδευτική μπήκε δυνατά και προηγήθηκε, χάνοντας ακόμα δυο καλές στιγμές, με την Ελλάδα Ποντίων να έχει ισορροπήσει πλέον το ματς, φτάνοντας και στην ισοφάριση. Ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. 

Ο γκολκίπερ Λευκόπουλος έκανε το γέμισμα από την μία περιοχή στην άλλη, η άμυνα της Προοδευτικής δεν υπολογίσε σωστά, με τον Σαπαλίδη να μπαίνει στην περιοχή και να νικάει με έξυπνο πλασέ τον Μακρυωνίτη. 1-1 για τους Πόντιους, που στο τελευταίο τρίλεπτο έχουν αναθαρρήσει. 

26′ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ για την Ελλάδα Ποντίων 1-1.

24′ Πρώτη ευκαιρία για την Ελλάδα Ποντίων. Σουτ του Ηλιάδη Σ., η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ.

23′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Προοδευτική. Ο Μακρίδης μπήκε στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας, αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Λευκόπουλο που απέκρουσε σε κόρνερ. 

15′ Νέα καλή στιγμή για την Προοδευτική. Ο Τσιάβος έβγαλε τετ α τετ τον Μεγαρίτη, ο οποίος δεν έπιασε καλό σουτ, με τον Λευκόπουλο να μπλοκάρει. Έχει επιβάλλει το ρυθμό της η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη.

Ο Αλεξίου έβγαλε ανενόχλητος τη σέντρα από δεξιά και ο Τσιάβος αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής “κάρφωσε” με κεφαλιά τον Λευκόπουλο ανοίγοντας το σκορ. 

12′ ΓΚΟΟΟΛΛΛ για την Προοδευτική 0-1. 

7′ Πρώτο σουτ στη συνάντηση για την Προοδευτική. Ο Μεγαρίτης εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ. 

6′ Πέρασαν τα πρώτα πέντε λεπτά στον τελικό, με αρκετά αναγνωριστική διάθεση και οι δύο ομάδες, με την Προοδευτική να έχει μια ελαφρά υπεροχή στην κατοχή. 

*Από την άλλη πλευρά η Ελλάς Ποντίων του Σταύρου Τζαναβάρα έχει την ακόλουθη σύνθεση: Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης Σ., Σταφσουλάι.

Την εικοσάδα συμπληρώνουν οι Λάπας, Μηλιώτης, Δαούτης, Ναβροζίδης, Ντόσκορης, Συμεώνογλου, Τζουγκράκης, Ταγής και Μαρτίνος.

*Η Προοδευτική του Δημήτρη Αρναούτη έχει παραταχθεί με τους Μακρυωνίτη, Αλεξίου, Δημακάκο, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδη, Μεγαρίτη, Νάστο, Μακρίδη, Τσιάβο, Ραχήμ και Νομικό Παρ..

Στον πάγκο βρίσκονται και οι Θεοδωρίδης, Νομικός Παν., Κυριαζής, Πράνταλος, Γκόγκα, Παρασκευόπουλος, Μακρυγιάννης, Τσαφταρίδης και Όμο.

*1’Έναρξη αγώνα

 

 

  • Μικρή η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο σε σχέση με άλλες χρονιές. Ωστόσο, όσο περνάει η ώρα, φίλαθλοι συνεχίζουν να καταφτάνουν στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Το γεγονός ότι είναι εργάσιμη μέρα, έχει δυσκολέψει αρκετούς να προσέλθουν στο γήπεδο.