Connect with us

6ος Όμιλος

Τελος ο Σπάθας από το Κερατσίνι

Published

on

Ενάμιση χρόνο στο Κερατσίνι προσέφερε πολλά που λίγοι περίμεναν.
Ο Βασίλης Σπάθας απέδειξε ότι αποτελεί έναν ανερχόμενο προπονητή που πληροί τις προδιαγραφές για να εργαστεί σε ανώτερο επίπεδο από αυτό της Γ’ Εθνικής.
Η παρουσία του φέτος στο Κερατσίνι αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους “ροσσονέρι” αφού η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία κερδίζοντας με σχετική ευκολία την παραμονή, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Παρ’ ολα αυτά τη νέα σεζόν, ο νεαρός προπονητής δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας αφού αποφάσισε να αποχωρήσει.
Ο ίδιος ωστόσο, έδειξε ότι δεν ξεχνάει να αναγνωρίζει αφού παραχώρησε δήλωσεις stoplekto.gr ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.
Αναλυτικά η δήλωση
“Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον κ. Αντώνη Αραβαντινό καθώς και την οικογένεια του που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Οπως την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική ύστερα από 15 χρόνια, καθώς και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά και τη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών έως τους “4” του θεσμού. Τέλος στην επιτυχημένη φετινή χρονιά καθώς όλοι μας είχαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, και εμείς καταφέραμε και πετύχαμε μια άνετη παραμονή. Θέλω να ευχαριστήσω τα πρόσωπα που στελέχωσαν το τεχνικό επιτελείο όπως και εκείνα τα πρόσωπα που έτρεχαν για την ομάδα. Για το τέλος αφήνω τους ποδοσφαιριστές μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα παραπάνω.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Κερατσίνιου”.