Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστια ενίσχυση με Μάριο Αργυρίου ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Άρης Πετρούπολης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του εξαιρετικού φορ Μάριου Αργυρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

“Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον επιθετικό, Μάριο Αργυρίου.

 

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 32 χρονών και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ασφαλώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και αυτό δείχνει ότι θα ανεβάσει το επίπεδο του Άρη Πετρούπολης και θα δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

 

Η διοίκηση της ομάδας μας μετά από ενέργειες σημαντικές κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίζονται στα αθηναϊκά γήπεδα και έτσι δείχνει τις προθέσεις της για ακόμη μια χρονιά.

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του Αργυρίου ήταν ο Άγιος Ιερόθεος, έχοντας περάσει επιπλέον από Ατρόμητο, Προοδευτική, ΠΑΟ Ρουφ, Εθνικό Αστέρα, Χανιά, Μανδραϊκό, Βύζαντα Μεγάρων, Νέα Ιωνία, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Εθνικό Πειραιά, Θύελλα Καμαρίου.

 

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Αργυρίου στη μεγάλη οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ”.