Connect with us

stoplekto

Τεράστια επιτυχία το καμπ ποδοσφαίρου των Νέων Ευγενείας

Published

on

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 2ο Summer Socker camp που διοργάνωσαν οι Νέοι Ευγενείας στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής και σημείωσε τεράστια επιτυχία .

Μετείχαν παιδιά, αγόρια και κορίτσια  ηλικίας 7-  16 ετών  τα οποία είχαν την ευκαιρία να μάθουν μυστικά στης μπάλας από καταξιωμένους τεχνικούς  σε ένα πολύ ευχάριστο και όμορφο περιβάλλον.

Στο καμπ μετείχαν και δέκα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου » εντελώς δωρεάν που ήλθαν από την Χίο γι’αυτόν τον σκοπό. Μια αξιέπαινη κίνηση της διοίκησης των Νέων Ευγενείας.

Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν εκατοντάδες γονείς και φίλοι του ποδοσφαίρου που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών στα οποία δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Παραβρέθηκε  και ο αρχηγός του Πανιωνίου και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών  Παναγιώτης Κόρμπος που αποθεώθηκε από τα παιδιά με τα οποία έβγαλε και αναμνηστικές φωτογραφίες  ενώ μοίρασε κι αυτόγραφα.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Νέων Ευγενείας Μιχάλης Σταματελάκης μίλησε για την σπουδαιότητα του καμπ και πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια .

Μίλησε επίσης η « ψυχή » της διοργάνωσης ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου Γιάννης Σωτήρχος βετεράνος ποδοσφαιριστής Α’ Εθνικής .

Στο καμπ συμμετείχαν οι  τεχνικοί  Κώστας Κραβαρίτης, Νίκος Λάγαρης, Ρίκο Εντουάρντι Λούις, Νίκος Ηλιαδάκης, Στέλιος Μανάρας καθώς και οι προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Γιαταγανάκης και Κώστας Βαμβακούσης .