Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστια νίκη η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 1-0 το Χαϊδάρι

Published

on

Τεράστια νίκη με 1-0 επί του Χαίδαρίου πέτυχε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που επικράτησε με 1-0 και έκανε το 2 στα 2 στο πρώτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά πλήρωσαν την αδυναμία τους να σκοράρουν, αφού έχασαν δύο πέναλτι ενώ είχαν και δοκάρι.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο με ελάχιστες φάσεις. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ελπίδα άνοιξε το σκορ στο 50΄όταν ο Ρίζος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντέντια με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 64΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παληγεώργου, αλλά ο Αποστολόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. Σττο 69΄ο Αποστολόπουλος σούταρε, με τον Φανουργιάκη να διώχνει εντυπωσιακά και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 75΄το Χαϊδάρι κέρδισε και νέο πέναλτι όταν ο Γεωργακόπουλος πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Τσιούλος, αλλά ο Φανουργιάκης απέκρουσε. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ και η Ελπίδα στις αντεπιθέσεις έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ, με το 1-0 να μένει σαν τελικό σκορ.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Παρασκευόπουλος, Βαρβαρίγος, Δαούτης, Ντέντια, ΝΒίκολι, Αδαμόπουλος, Κοτταρίδης (80΄Παππάς), Ντερτινής, Ρίζος (89΄Τσιρώνης), Γεωργακόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (68΄Καλογερόπουλος), Ζίζηλας, Αντωνόπουλος, Τύρπος, Χρήστου, Καμπεράι, Παληγεώργος,  Αποστολόπουλος, Ζαχαρίου (46΄Μονεμβασίτης)(68΄Τσαγιάννης),