Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστια νίκη ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 1-0 τον Χαραυγιακό

Published

on

Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε τον Χαραυγιακό με 1-0, και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε ‘ετσι τους 14 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση, ενώ ο Χαραυγιακός έμεινε στους 7 βαθμούς και είναι 10ος.

Στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι και εόχαν πολλές ευκαιρίες να προηγηθούν, αλλά ο Σταματόπουλος έσωσε την εστία του στα σουτ του Νησαριώτη στο 2′, του Νικολάου στο 4′, του Λαμπρόπουλου στο 18′ και στην κεφαλιά του Νικολάου στο 29′. Ο Χαραυγιακός στη μοναδική ουσιαστικά καλή στιγμή του στο ματς απείλησε στο 38′ με το σουτ του Μπάτσι να φεύγει λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Νησαριώτη για τους γηπεδούχους στο 41’.

Στο 2ο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις μειώθηκαν στο ελάχιστο. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 69′ όταν ο Νικολάου με έξοχο συρτό φαλτσαριστό από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Ο Χαραυγιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, με την τελευταία καλή στιγμή να είναι για τους ερυθρόλευκους, αλλά η προσπάθεια του Χριστόπουλου στο 87′  δεν κατέληξε στα δίχτυα, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Τσιάνος, Ζέρβας (55′ Τουρτούλι), Μιχαηλίδης. Βασιλάκος, Τσάτσα, Χριστόπουλος (88′ Σουλοβάρι), Γανωτής, Νησαριώτης (55′ Βουλωμένος), Νικολάου (74′ Μπριστογιάννης), Λαμπρόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Σταματόπουλος, Κοζάκης, Ξενάκης, Ανεβλαβής, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Γκίκας, Αμπατζής (55′ Ρεσούλι), Τσοντάκης (79′ λ.τ. Παπαδήμας), Μπάτσι (74′ Παπαπονιάρης), Χρήστου.