Connect with us

8ος Όμιλος

Τεράστια νίκη στο φινάλε ο Ακράτητος, 1-0 τον ΑΟ Πυλίου

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Ακράτητος, που λίγο πριν το φινάλε κατάφερε να λυγίσει τη σθεναρή αντίσταση του ΑΟ Πυλίου επικρατώντας με 1-0.

Η ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη πέτυχε έτσι τη 2η συνεχόμενη και δεύτερη συνολικά νίκη της και πήρε βαθιά ανάσα φτάνοντας τους 8 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά τη μεγάλη προσπάθεια τους έφυγαν με άδεια χέρια, μένοντας στους; 10 βαθμούς.

Ο Ακράτητος είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και είχε δύο καλές στιγμές, αρχικά στο 6΄όταν ο Καριατλής εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Λαμπρόπουλος μπλόκαρε, και στο 45΄όταν το γυριστό σουτ του Ρεμούνδου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα, με μοναδική καλή στιγμή στο 54΄όταν το σουτ του Δρόσου εξουδετέρωσε ο Μουζάκης. Ο Ακράτητος ανέβασε την απόδοση του στο τελευταίο 10λεπτο βοηθούμενος και από τις αλλαγές, και αφού στο 81΄ο Δαούτης έπιασε κεφαλιά με τους αμυντικούς να διώχνουν λίγο πριν η μπάλα περεάσει τη γραμμή, στο 89΄ήρθε η λύτρωση. Ο Ακράτητος κέρδισε φάουλ σε πλάγια θέση, με τον Μαρκόν να αναλαμβάνει την εκτέλεση, Ολοι περίμεναν σέντρα, αλλά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε άλλη άποψη και με αριστοτεχνική εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Δαούτης, Κοντιζάς (90΄Μυλόβας), Καριατλής, Μιχαηλίδης, Κονόμης, Αμπάρα, Κατσιούλης (90΄Νικολάου), Ρεμούνδος (69΄Πρίντεζης), Τσιγγόπουλος (23΄λ.τ. Λουβερδής), Μιχάλης (69΄Μαρκόν).

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης (90΄Χατζησουλεϊμάν), Χειμωνέτος, Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης, Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης (90΄Συντιχάκης), Παραστατίδης (70΄Λάντζιος), Χατζηφούντας, Δρόσος (82΄Αρφαράς).