Connect with us

8ος Όμιλος

Τεράστιο διπλό-ανάσα στις καθυστερήσεις ο Πανελευσινιακός, 3-2 τον Αστέρα Βάρης

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανελευσινιακός, που κατάφερε στις καθυστερήσεις να νικήσει εκτός έδρας τον Αστέρα Βάρης με 3-2 και να πάρει έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και βρέθηκε έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ παράλληλα υποχρέωσε τους γηπεδούχους στην πρώτη τους φετινή ήττα.  Ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και έμεινε στους 13 βαθμούς.

Στο 10′ ο Σαχσανίδης έκανε το 1-0 για τον Αστέρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς μέσα σε τρία λεπτά, με τον Μπούση αρχικά στο 20′ να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ στο 22′ ο Φοφανά έκανε το 1-2. Ο Αστέρας έμεινε με 10 παίχτες στο 31΄λόγω αποβολής του Δημητρόπουλου με απευθείας κόκκινη, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε με τον Κοφσανίδη στο 60′  ισοφαρίσει σε 2-2. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2΄ ο Αρβανιτάκης έκανε το τελικό 2-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νάκας, Νικολακόπουλος (81′ Καλιαμπάκας), Κοφσανίδης, Μάγγος, Παπάζογλου, Δημογιάννης (53′ Χάιδος), Σαχσανίδης (72′ Νιούμαν), Γκούμας, Ντούλιας (53′ Ντάγκρας).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Μιχαήλος, Σταγάκης (85′ Λογοθέτης), Παναγιωτόπουλος, Σεμερτζάκης, Μπούσης, Δουκάκης (85′ Τούσης), Λάμπρου, Φοφανά (63′ Μπουρντένης), Μακρίδης (85′ Αρβανιτάκης), Κακοσίμος (67′ Οικονομόπουλος).