Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό η Δόξα Βύρωνος, 1-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Πιο ουσιαστική η Δόξα Βύρωνος πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων με 1-0 και ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα ( έχει κάνει και το ρεπό της).

Σε ένα ματς όπου το πάθος και η δύναμη ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία, οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική πρωτοβουλία, όμως αδυνατούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Ετσι, παραμένουν χωρίς νίκη και με 2 βαθμούς.Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με άριστη αμυντική τακτική και κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 22΄όταν ο Στατήρης βρέθηκε μόνος με τον Χανιώτη, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια. Στο 40΄ο Ρωμανός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Λίγο έλειψε οι Αγιοι Ανάργυροι να απαντήσουν άμεσα στο 42΄όταν ο Κατσίβελας βρέθηκε φάτσα με την εστία αλλά ο Βλαχάς με σωτήριο τάκλιν τον έκοψε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κυριολεκτικά ούτε μία φάση, με το 0-1 να μένει σαν τελικό σκορ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (76΄Καμβύσης), Βασιλειάδης (71΄Χαραλάμπου), Γενίδογαν, Οικονόμου (53΄Κατσλάρας), Καριατλής, Κατσλιβελας (76΄Σκοτόλλι), Ξαγοράρης, Αρβανιτάκης, Φωτόπουλος.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Νασιόπουλος (55΄Μίζιος Σ.)(80΄λ.τ. Νικόλας), Ρωμανόςμ Βλαχάς, Χαλβατζής, Στατήρης, Ζευκιλής (64΄Ταμπουράκης), Σκούρας, Παρασκευόπουλος, Μαρίνης (64΄Κίλιας).