Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό οι Αγιοι Ανάργυροι, 1-0 το Καματερό

Published

on

Γράφει ο Σωτήρης Νικητάκης

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Αγιοι Ανάργυροι, που επικράτησαν με 1-0 επί του Καματερού και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους.

Ετσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στους 13 βαθμούς.

Το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια δεν είχε μεγάλες φάσεις, με τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική καλή φάση ήταν το σουτ του Θεοδωράκη έξω από την περιοχή που πέρασε μόλις άουτ. Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς, ο Κολοκοτρώνης που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο 66′, είδε τον Χανιώτη να αποκρούει δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κρητικός έπειτα από κόρνερ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι ήρθε στο 75ο λεπτό. Ο Κλωνάρης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ξαγοράρης με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 0-1, όπου έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Μημίδης, Χριστοδούλου.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Καλύβας): Στουραΐτης, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος, Βασιλάκος, Μπίμπιζας, Παππάς, Παναγιωτόπουλος, Τσιργιώτης, Σπυρόπουλος (66′ Κολοκοτρώνης), Παλυβός Κ. (60′ Raphael), Ζαχαρόπουλος (60′ Πάππος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Τσιαμπουρής): Χανιώτης, Βυζανιάρης (89′ Κωτσερίδης), Μαντίκος, Κατσάρας, Κρητικός, Γενίδογαν (46′ Κλωνάρης), Μανωλιάς (68′ Καραχάλιος), Θεοδωράκης, Ξαγοράρης, Πλεξίδας (58′ Κατσίβελας), Οικονόμου.