Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο Αγιαξ Ταύρου, 1-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες και που με βάση την εικόνα του η ισοπαλία ίσως να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ο Αγιαξ Ταύρου πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων με 1-0 και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το νέο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν δύο καλές στιγμές. Αρχικά στο 4′ με την κεφαλιά του Κεχρή να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 12′ είχε την καλύτερη στιγμή όταν το σουτ του Τσάμογλου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, και στη συνέχεια το εξ’επαφής πλασέ του Κεχρή σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέσεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν καλή στιγμή στο 23′ όταν ο Αγκόλι σούταρε και ο Χανιώτης έδιωξε δύσκολα.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, σημειώθηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει τελικά το ματς. Ο Καλαμάτας από δεξιά με ωραία κούρσα και σέντρα βρήκε τον Δρίκο, που με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να σκάσει μέσα από τη γραμμή για να γίνει έτσι το 0-1. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ (χέρι) στο ξεκίνημα της φάσης. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αγιαξ έμεινε με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Παπαευθυμίου. Απο εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στα καρέ τους, με τους γηπεδούχους να πέζουν χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν, Δενελάβας, Καστόρας (59′ Σιαλμάς), Ρουμελιώτης, Χαραλάμπου (83′ Τσαγκαράκης), Κεχρής (75′ Ράπτης), Κατσίβελας, Τσάμογλου (75′ Χριστοδούλου).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Γεωργίου, Μαυροβουνιώτης, Γαβαλάς, Κούντου, Αθανασίου, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας (90+2′ Χατζημιχάλης), Τρακόσης, Αγκόλι (67′ Σιμάκου), Δρίκος, Χίος 922′ λ.τ. Κολιός).