Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο ΑΟ Ιλίου, 2-0 το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου, που επικράτησε με 2-0 επί του Παλαιού Φαλήρου και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα, << ρεφάροντας >> παράλληλα την ήττα της πρώτης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, και έτσι παραμένουν χωρίς βαθμό.΄Για τους φιλοξενούμενους μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μιχάλης Πυλαρινός που μπήκε σαν αλλαγή και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με λίγες φάσεις. Στο 2ο ο ρυθμός ανέβηκε, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 53′ όταν ο Σενάι βγήκε μόνος με τον Σκυριανό, ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια, η μπάλα έφτασε στον Μπέλερη που από το ύψος της περιοχής σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 71′ όταν ο Ράπτης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μπαντέ , αυτός βρήκε τον Πυλαρινό που στόπαρε και με άπιαστο σουτ έκανε το 0-1, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Το ματς κρίθηκε στο δίλεπτο 86΄-87′. Αρχικά ο Κωνσταντινίδης από δεξιά βρήκε τον Τζιβελέκη που μόνος στη μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ. Στην αντεπίθεση ο Μπαντές βρέθηκε απέναντι στον Μωραίτη και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Πυλαρινό που με πλασέ έκανε το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Τσολακίδης Π., Καραγεώργος, Τσαγκάρης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Μωραίτης, Χασιώτης, Γαβαλάς, Φούφας (78΄Συμεωνίδης), Τζιβελέκης, Παπαευθυμίου, Καψιώτης (46′ Φωτιάδης)(78′ λ.τ. Τοτάζι),Μπέλερης, Μπούσι (56′ Τρυφωνίδης), Σενάι, Κωνσταντινίδης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Σκυριανός, Καρδάσης, Καράμπελας (70′ Πυλαρινός), Δαούτης, Λάχας, Μεχμέτι (16′ λ.τ. Αγκαλίου), Νάτσης (64′ Μπαντές), Τζανετόπουλος (46′ Ευαγγέλου), Δαμασκηνός, Σπάρταλης (46′ Παπασπυρόπουλος), Ράπτης.