Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 τον Τριφυλλιακό

Published

on

Παίζοντας ψυχωμένα ο ΑΟ Ιλίου πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Τριφυλλιακού με 2-1, και δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι το τέλος όσες πιθανότητες του αναλογούν για την άνοδο.

Έφτασε έτσι τους 39 βαθμούς, ενώ ο Τριφυλλιακός έμεινε στους 48 και υποχώρησε στην 3η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, και στο 25′ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μαλέλλι Ν. ανέτρεψε τον Φούρλα που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα να δεί την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια επικράτησε ένταση, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί με 2η κίτρινη ο Λερούτσος από τους φιλοξενούμενους. Τελικά το πέναλτι εκτελέστηκε στο 29′, με τον Ελεύθερο να ευστοχεί και να κάνει το 0-1.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 60′ όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα ο Αλικάι με πλασέ έκανε το 1-1. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 68′ όταν ο Ελεύθερος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Λάχας με έξοχο πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-2. Ο Τριφυλλιακός πίεσε στη συνέχεια αλλά ο ΑΟ Ιλίου παίζοντας ψυχωμένα και με σωστή αμυντική τακτική δεν του επέτρεψε να φτάσει στην ισοφάριση. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άγγιξαν το τρίτο γκολ στο 89′ όταν ο κεραυνός του Ελεύθερου έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΌΣ: Βασιλειάδης, Λιάπης, Μαλέλλι Ν., Ζάχαρης (46′ Κονταράτος), Παρδάλης, Πανταζής (75′ Μαλέλλι Γ.), Χάβος, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος, Σαντικάι (32′ Χάνι), Αλικάι.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Τζώρτζης, Σπίρι, Δαούτης, Παπαδημητρίου (56′ Μαργαρώνης), Λάχας, Ελεύθερος, Μαρκάκης (80′ Κοντός), Φούρλας, Λερούτσος, Κιτσώνης.