Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-1 την Αγία Ελεούσα

Published

on

Σε ένα ματς όπου το πάθος, η δύναμη και ενίοτε και η σκληράδα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία, ο ΓΣ Αργυρούπολης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αγίας Ελεούσας με 2-1.

Έφτασε έτσι τους 17 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μένουν στους 14.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 21′ ο Ζυγούρης έκανε το 0-1, με τον Κοκκινέλη στο 38′ να κάνει το 0-2. Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 48′ κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παναγιωτόπουλος, ο Ευαγγέλου απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Αλέξανδρος Μπάκας έκανε το 1-2. Η Αγία Ελεούσα είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 76′ όταν κέρδισε και νέο πέναλτι, αλλά και πάλι ο Ευαγγέλου απέκρουσε την εκτέλεση του Παναγιωτόπουλου!

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Μπάκας Α., Κύβελος, Μπίκος, Γολίδης (46′ Μπάκας Π.), Τσαγκάρης (67′ Καζάλας), Μαθιούδης, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Παναγιωτίδης (60′ Γιαννόπουλος).

  1. ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Κωστάκης, Προμπονάς (81′ Κωστόπουλος), Γεωργακάς, Ζυγούρης (62′ Γοργάκης), Κορκολής (55′ Γιαννίκος), Λεβέντης, Χρήστου, Γκρεβτσίδης (81′ Ντεντόπουλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.