Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-1 τη Λυκόβρυση

Published

on

Την πρώτη της ήττα και μάλιστα εντός έδρας γνώρισε η Λυκόβρυση, με τον ΓΣ Αργυρούπολης να επικρατεί με 2-1.

Εμεινε έτσι στους 9 βαθμούς και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον Χαραυγιακό, ενώ ο ΓΣ έφτασε στους 7 βαθμούς.

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Δρακοντίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κορρέ που απέκρουσε. Στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης ξανασούταρε, αλλά ο ΚΟρρές απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά! Δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο στο 56′ στο νέο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Δρακοντίδη να ευστοχεί αυτή τη φορλα και να κάνει το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 71′ όταν ο Δουληγέρης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 84′ ο γκολκίπερ Κορρές από ήρωας έγινε μοιραίος, αφού από δικό του τεράστιο λάθος, ο Γκρεβτσίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κορρές Ε., Μιγκάκης, Κορρές Π., Σουλιώτης, Απέργης Γ. (86′ Πανταγιάς), Καβαλάρης, Απέργης Ν.(46′ Μπεζάνης), Ρομπόλας, Τριάντης (46′ Παπαχρήστος), Πετράκης (81′ Κορδατζής), Χρυσογονίδης (62′ Δουληγέρης).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Τσάκαλος, Μπιζίνης, Γιαννίκος, Ασημάκης, Στάθης (59′ Γκοβίλας), Κωστόπουλος (89′ Καραχάλιος), Κωστάκης, Ρουμπελάκης (74′ Γκρεβτσίδης), Δρακοντίδης, Οικονομόπουλος (59′ Κοκκινέλης).