Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο Ηφαιστος Περιστερίου, 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο 2ο μέρος ο Ηφαιστος Περιστερίου πήρε πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τίποτα αξιοσημείωτο η ομάδα του Γιάννη Χλωρού μπήκε πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Σκούμας στο 60ο λεπτό με κοντινό πλασέ, ενώ ο Ρέτσος στο 68′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του καο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το Ρουφ, παρά το γεγονός ότι πίεσε στο υπόλοιπο του αγώνα και δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστα στα καρέ του Μπότου, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ με το οποίο θα έμπαινε ξανά στο ματς.

ΠΑΟ Ρουφ (Ν. Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος (90′ Σιμάκου), Νάσι (90′ Παλαντέσκου), Τσουκαλάς Αθ., Βουρνάζος, Λαδάς (75′ Αναστασίου), Καψής (58′ Κουράφαλος), Στατήρης, Παλάτσιος, Τσουκαλάς Σ., Γιακουμάκης

Ήφαιστος Περιστερίου (Γ. Χλώρος): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Λιούκας, Αγοραστός, Πάζα, Ράπτης, Τρακόσης (58′ Ρέτσος), Γονής (90+2′ Τσέλιος), Λάγγας (90+2′ Κέσκος), Σκούμας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ