Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο Μικρασιατικός, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα ματς όπου ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο για τους γηπεδούχους, ο ΑΟ Ιλίου υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ιδιαίτερα αποτελεσματικό Μικρασιατικό με 1-3.

Εμεινε έτσι στους 4 βαθμούς, ενώ ο Μικρασιατικός έφτασε τους 9.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και είχαν σωρεία κλασσικών ευκαιριών, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Γκιμούσης δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Στο 10′ το σουτ του Ράπτη πέρασε μόλις άουτ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή στιγμή στο 18′ με τον Γρυπάρη να σουτάρει άουτ. Στο 24′ ο Γκιμούσης έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ του Αγκαλίου, και στο 25′ ο Ράπτης μόνος με τον γκολκίπερ σούταρε άουτ. Στο 41′ και πάλι ο Γκιμούσης σταμάτησε τον Ράπτη, ενώ στο 42′ το σουτ του Καράμπελα πέρασε μόλις άουτ. Στο 44′ το σουτ του Ράπτη κατέληξε ελάχιστα άουτ, και στο 45′ στη μοναδική ίσως αξιόλογη επίθεση των φιλοξενουμένων, ο Γρυπάρης σε φάση διαρκείας από κοντά έκανε το 0-1.

Αυτό το γκολ προκάλεσε σοκ στους γηπεδούχους, που εκτός των πολλών απουσιών έχασαν και δύο παίχτες λόγω τραυματισμών. Στο 63′ ο Αμπάζι με άψογο πλασέ έκανε το 0-2, ενώ στο 73′ ο ίδιος παίχτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο τελευταίο 15λεπτο πίεσαν πολύ τους αντιπάλους τους. Στο 76′ ο Ράπτης βγήκε μόνος με τον Γκιμούση αλλά σούταρε στο δοκάρι, ενώ στο 79′ ο Πυλαρινός με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-3. Στο 81′ ο Καρδάσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή αρχικά να πηγαίνει στο σημείο του πέναλτι, αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού έδειξε κόρνερ, ξεσηκώνοντας δικαιολογημένα θύελλα διαμαρτυριών. Στην τελευταία καλή φάση στο 88′ ο Γκιμούσης και πάλι σταμάτησε την κοντινή κεφαλιά του Σκαμάνη.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Βακόλας, Τσαγκάρης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Καρδάσης, Νάτσης (62′ λ.τ. Σουλοβάρι), Δαούτης, Λάχας, Τζανετόπουλος, Ράπτης, Καράμπελας (46′ λ.τ. Σκαμάνης), Δαμασκηνός, Σπάρταλης (69′ Πυλαρινός), Αγκαλίου.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Γκιμούσης, Αμπάζι, Καραντζάς (8′ λ.τ. Καρακάσης)(81′ Γεωργίου), Μεσίνι, Ξενάκης, Γκουρνέλος. Βουτυράς, Βάγγαλης (62′ Κουλίρα), Γρυπάρης, Αλευρής, Σμυρνάκης (81′ Καρούλιας).