Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-1 εκτός τον Αστέρα Εξαρχείων

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα πήρε ο Φοίνικας Περιστερίου, που επικράτησε με 2-1 επί του Αστέρας Εξαρχείων.

Εφτασε έτσι τους 29 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, ενώ ο Αστέρας με 14 είναι 6ος.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ηλιόπουλος έκανε το 0-1. Στο 22΄ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Καρδαμίτση, ενώ στο 42′ ο Φωτιάδης με ατομική ενέργεια έκανε το 1-1. Στο 89′ ο Λαγός έκανε το τελικό 1-2, ενώ στο 90+7′ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή να αποβάλλει τον Κατσούδα με 2η κίτρινη για θέατρο. Ακολούθησε ένταση, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον πάγκο του Αστέρα ο προπονητής Τάσος Ψύλλιας και ο φροντιστής Δημήτρης Μωραΐτης.

Η διοίκηση του Φοίνικα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον Αστέρα για την φιλοξενία, ενώ εξέφρασε τα συγχαρητήρια της προς τους φίλους του Αστέρα για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Μπόνης, Κοκόλης (79′ Τζιμάνης), Φιλιππόπουλος, Κατσούδας, Καρούσος (90+1′ Διαμαντίδης), Καρδαμίτσης, Κώτσης, Καραγκούνης, Φωτιάδης (90+1′ Ρόκος), Μότσκα (79′ Μαλλίδης), Καραμάνος (67′ Παπανικολάου).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Μαγαλιός (53′ Λάσκαρης), Ηλιόπουλος, Ανδριανάκος (53′ Σταμάτης), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος (72′ Θεοδωρόπουλος), Μάζης, Καλύβας (72′ Μαρκαντωνάτος), Διονάτος (61 Λαγός).