Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό το Χαλάνδρι, 2-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Πιο ουσιαστικό το Χαλάνδρι, πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων με 2-0 και παραμένει αήττητο.

Οι δύο ομάδες είναι στη δεύτερη θέση μαζί με τα Σούρμενα, με το Χαλάνδρι όμως να έχει κάνει το ρεπό του.

Καθοριστική σημασία στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το δίλεπτο 10′-11′. Αρχικά στο 10′ ο Κατσίβελας σέντραρε και ο Φωτόπουλος σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Καλιαμπάκας με ατομική ενέργεια και έξοχο σουτ έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό φάνηκε να επηρεάζει τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα στο 33′ μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Πάζα με κοντινό πλασέ να κάνει το 0-2. Λίγο έλειψε μάλιστα λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι να αυξήσουν κι άλλο το σκορ, αλλά ο Χανιώτης έσωσε την εστία του σε σουτ του Μπράχου. Στην τε΄λευταία καλή φαση του πρώτου μέρους για τους γηπεδούχους στο 45′ ο Παπουλίδης σούταρε αλλά ο Μυλωνάς απέκρουσε.

Στο 53′ το Χαλάνδρι άγγιξε το τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Κατσιούλη από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν έντονα τους αντιπάλους τους, αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσουν. Εφτασαν πολύ κοντά στη μείωση του σκορ στο 59′ όταν ο Παπουλίδης σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον γκολκίπερ σούταρε άουτ. Στην τελευταία καλή φάση στο 89′ ο Πρισιμιτζής σέντραρε αλλά ο Κωσταδήμας από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώψνα η διοίκηση των γηπεδούχων τίμησε τον προπονητή του Χαλανδρίου Σταύρο Αμανατίδη για την προσφορά του στις Ακαδημίες του συλλόγου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν (83′ Λουκόπουλος), Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (55′ Πρισιμιτζής), Αρβανιτάκης, Πετανάι, Φωτόπουλος, Παπουλίδης (68′ Κωσταδήμας).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μυλωνάς, Φουκούλης, Ντζαβίδας (10′ λ.τ. Πάζα), Μανουσάκης, Αζάλ, Ντούλε (63′ Τρυφιάτης), Γκουτζιούπας, Μπράχος (80′ Κορωναίος), Καλιαμπάκας (80′ Κεχρής),, Κατσιούλης, Βλάχος.