Connect with us

5ος Όμιλος

Τερεζόπουλος: “Νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί””

Published

on

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά με την προσοχή όλων να στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 16.30 στο γήπεδο “Γρηγόρης Λαμπράκης”, με τον προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλο μέχρι στιγμής να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα ντέρμπι που ξυπνάει μνήμες αφού πάντα οι αναμετρήσεις του Εθνικού με τον Φωστήρα μαγνήτιζαν τα βλέμματα.

Οι “κυανολευκοι” θα προσπαθήσουν με τη δύναμη του κόσμου της και έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα να παίξουν για τη νίκη ώστε να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος αναφερόμενος στο ματς με δηλώσεις του τόνισε: “Αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία την πρώτη μάχη του πρωταθλήματος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως. Πάμε όμως για να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας”.

Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στον κόσμο του Εθνικού λέγοντας: “Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο γιατί είναι σημαντικός για εμάς. Ωστόσο θα πρέπει να έχει υπομονή και θα τον αποζημιώσουμε χρόνο με το χρόνο. Άλλωστε η ιστορία του Εθνικού είναι μεγάλη και οφείλουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο σε ανταγωνιστικό επίπεδο”.