Connect with us

5ος Όμιλος

Τερεζόπουλος: “Νωρίς για συμπεράσματα”

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά από την εικόνα που παρουσίασαν οι “κυανόλευκοι” στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είδε αυτά που ήθελε ο ίδιος αλλά και ο συνεργάτης του , Γιώργος Γκοβερίνος, με τον πρώτο να τονίζει μετά το ματς τα εξής:

“Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα παιδιά έπαιξαν από ένα ημίχρονο και ακολούθησαν κάποια πράγματα που έχουμε πει. Το αποτέλεσμα παρότι είναι νικηφόρο δεν μας απασχολεί. Είμαστε περίπου γι αυτά που θέλουμε να φτάσουμε σε πολύ μικρό ποσοστό. Θα αποκτήσουμε ένα με δυο παίκτες σε διάφορες θέσεις νομίζω ότι θα μπορούμε να μιλάμε με πιο ασφαλή συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει περιμένοντας τα επόμενα φιλικά έχοντας στόχο να βελτιωθούμε”.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα και αύριο οι παίκτες της ομάδας θα υποβληθούν σε εργομετρικές  εξετάσεις τμηματικά σε δυο γκρουπ (πρωί και απόγευμα), ενώ το Σαββατο 17 Αυγούστου και την Κυριακή 18 η ομάδα θα δώσει δυο φιλικά εκτός έδρας με Αγία Παρασκευή και Χαραυγιακό αντίστοιχα.