Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τερψιθέα-Αθηναϊκός 1-1

Published

on

Στο ντέρμπι των νοτίων προαστίων Τερψιθέα και Αθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τους νεοφώτιστους να παίρνουν το πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Αθηναϊκός μετά από δυο αγωνιστικές πήρε βαθμό και έφτασε τους τέσσερις πόντους στο πρωτάθλημα όντας στην 10η θεση μαζί με τους Αγιους.

Από την άλλη, η Τερψιθέα βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Στο 12 ο Τσοχαντάρης με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 0-1, με τον Σκουμπουρδή στο 28 να έχει δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καμπάκου στο 58′ με απευθείας κόκκινη.

Ετσι και με βάση το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα βγήκαν μπροστά ισοφαρίζοντας στο 72′ με σουτ του Κατσαμπάνη ο οποίος έγραψε το τελικό 1-1.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος) Εξαρχάκος, Μυλωνάς (69′ Μουράτης), Ζώτος (46′ Ριζάς), Δρακούλης (57′ Κατσαμπάνης), Γιαννακόπουλος, Εστυλιανίδης, Νίκου, Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Μπονιάκος (82 Σκουρας), Μπελεβώνης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Τσαβαλιάς) Λιάπας, Βασιλείου, Μουρίκης (25′ λ.τρ. Μαργιώτης (55′ Ταράτσας)), Καμπάκος, Αδαμίδης, Χαλβαντζής, Ζαχαρόπουλος, Πετριται (77′ Χελιώτης), Ανδρεου (74′ Ριτσβάν), Γκαμπριελ Σκόρβο, Τσοχαντάρης