Connect with us

stoplekto

Τερψιθέα-Γκυζιακός 3-2

Published

on

Σπουδαία ματς έγινε στην Γλυφάδα για την διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, εκεί που η Τερψιθέα επικράτησε με 3-2 του Γκυζιακού και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν χάρις σε γκολ του Κόκκαλη στο 11. Στο 37′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σπανού όμως αυτό δεν τους πτόησε αφού στο 44′ ο Φαρμάκης έκανε το 1-1. Στο 55′ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Κοτζαμάνης, ο Τζανετάκης έδωσε το προβάδισμα στην Τερψιθέα για να έρθει ο Κοτζαμάνης και να αυξησει το δείκτη του σκορ στο 60′ σε 3-1. Στο ο 70′ ο Φαραντάκης έγραψε το τελικό 3-1, με τον Σκουμπουρδή να χάνει μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 4-1, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 89′ όταν από πλευράς φιλοξενούμενων την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Τρουλής.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Αθανασίου-Στάμος

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Ελ Μακαουί, Μυλωνάς, Μυτιληνός (75′ Σκουμπουρδής), Σκούρας, Σπανός, Χολέβας (46′ Λεβετσωβίτης), Τζανετάκης, Τσακλάνος, Φαρμάκης (70′ Τρακάλας), Καταβάτης, Κοτζαμάνης

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Κανελλόπουλος, Τρούλης, Χουρδάκης (58′ Γκόγκος), Καρυστινός, Κοντίδης, Σπυροπάλι, Καλκάνης (53′ Στούμπος), Καραμάνκος, Μάντσος, Κόκκαλης, Μπάρο (58′ Φαραντάκης)