Connect with us

stoplekto

Τερψιθέα και Άμιλλα πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις

Published

on

Ματσάρα χωρίς καμία δόση υπερβολής διεξήχθη στην Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα στην τοπική Τερψιθέα και την Άμιλλα Περιστερίου. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη, απώλεσαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε κάλλιστα το κοντέρ του σκορ να ξεφύγει. Το τελικό 1-1 χαρακτηρίζεται φτωχό και διαμορφώθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Οι ‘κυανόλευκοι’ άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 76′ με τον Κουλουρίδη να εκμεταλλεύεται την κάθετη του Τζανετάκη και το λάθος γύρισμα του Κότσαλη για να κρεμάσει τον Παπαδούλη. Οι ‘κυανέρυθροι’ δεν τα παράτησαν σε καμία περίπτωση και έφτασαν στην ισοφάριση στο 88′ με κεφαλιά του ‘λαβωμένου’ Ψήλου έπειτα από κόρνερ του Μέμη. Έτσι, οι Περιστεριώτες γκρεμίστηκαν για πρώτη φορά από την κορυφή, μένοντας δύο πόντους μακριά από Πετράλωνα και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου έχοντας 17 πόντους. Από την άλλη, το συγκρότημα του Νίκου Μπαδήμα δέχθηκε γκολ έπειτα από 6 αγωνιστικές, αλλά έφτασε ένατο με 10 βαθμούς.

Διαιτητές: Καδδάς Π., Μπατζιόπουλος Σ., Λεοντακιανάκος Κ.

Τερψιθέα (Νίκος Μπαδήμας): Ελ-Μεκαουί, Λεβετσοβίτης, Ψωμάς, Σκούρας, Σπανός, Μυλωνάς, Ζανέτης (60′ Κοντογιάννης), Τζανετάκης, Παπαχριστόπουλος (83′ Σκουμπουρδής), Χολέβας, Καταβάτης (50′ Κουλουρίδης).

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Δούμας (75′ Λαμπράκος), Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος, Καλίκας, Κότσαλης, Δέγκλερης (78′ Ψήλος), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Μπάιρας (60′ Μέμη).

Photo: Sportifico.gr