Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τερψιθέα-Παλαιό Φάληρο 3-2

Published

on

Ήταν να μην γίνει η αρχή στην Τερψιθέα αφού μετά το διπλό της περασμένης αγωνιστικής στον Υμηττό, η ομάδα των νοτίων προαστίων έφερε τα πάνω κάτω στο ματς με το Παλαιό Φάληρο και πήρε τη νικη στις καθυστερήσεις με 3-2 παρότι έχανε με 0-2.

Το συγκρότημα του Κώστα Βλάχο έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη φτάνοντας τους επτά βαθμούς και τους Αθηναϊκο, Δόξα Βύρωνος και Μικρασιατικό.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Γαζή πλήρωσε την αστοχία της στην επίθεση αφού έχασε σωρεία ευκαιρίων με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για το Παλαιό Φάληρο μετά την πρεμιέρα στο γήπεδο του Ηρακλείου.

Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε σαφώς η αλλαγή του Μαράλντο Ντόνε στο ημίχρονο.

Στο 27′ ο Αλβανός άσος μετά από ασίστ του Κωνσταντινίδη έκανε το 0-1, με τον τελευταίο 3′ αργότερα να κάνει το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν γρήγορα με το αυτογκολ του Κίλια στο 32′, με τον Χαραλάμπους στο 85′ να ισοφαρίζει και τους φιλοξενουμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κατσαμπάνης με κεφαλιά  χάρισε τη νίκη στην Τερψιθέα κάνοντας το 2-3.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κωστας Βλάχος) Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Ζότος (37′ Ριζάς), Κατσαμπάνης, Ντούβλης (83′ Σκουμπουρδής), Εστυλιανίδης, Νίκου, Τσακλάνος (76′ Γιοματάρης), Χαραλάμπους, Τσιρόπουλος (46′ Μπονιάκος), Σταθακόπουλος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιαννης Γαζης) Καραμαλίγκας, Κίλιας, Τοπάλι, Κοθράς, Αχμέτ, Βλάμης (46′ Λουμίδης), Φωτιάδης (77′ Μάλλης), Ταχιράι, Ρόκο (70′ Τρυφωνίδης), Ντόνε (46′ λ.τρ. Μαρούσης), Κωνσταντινίδης.