Connect with us

stoplekto

Τερψιθέα: Τα… κλειδιά στον Λουκά!

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων ήρθε σε συμφωνία με προπονητή-εγγύηση για επίτευξη στόχων

Published

on

Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, βρισκόταν εντός τροχιάς ανόδου μέχρι τα μέσα της σεζόν, όμως στη συνέχεια έχασε έδαφος. Ο Ήφαιστος Περιστερίου και ο Γκυζιακός φρόντισαν να ξεφύγουν στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και, έτσι, η Τερψιθέα δεν κατάφερε να κρατηθεί κοντά στις προνομιούχες θέσεις. Εν τέλει, τερμάτισε στην 6η θέση με 50 βαθμούς, ολοκληρώνοντας μία σχετικά επιτυχημένη χρονιά. Για την προσεχή αγωνιστική περίοδο επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι να δουν την ομάδα τους να πετυχαίνει κάτι καλύτερο. Με αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, η επιλογή για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έγινε και γνωστοποιήθηκε χθες. Τα… κλειδιά της πρώτης ομάδας ανήκουν πλέον στον Σπύρο Λουκά, έναν άνθρωπο με αδιαμφισβήτητες ικανότητες και τεράστια εμπειρία στον χώρο του ερασιτεχνικού και δη του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που έχει σημειώσει ουκ ολίγες επιτυχίες στην καριέρα του! Άνοδο στη Δ’ Εθνική με τον Άγιο Δημήτριο, άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, αλλά και αρκετές εξασφαλίσεις παραμονής στην Α’ κατηγορία των Αθηνών. Έχει εργαστεί, επίσης, σε Παλαιό Φάληρο, Βουλιαγμένη, Σαρωνικό Αναβύσσου και Χαραυγιακό.

Είναι γεγονός ότι στις τάξεις της Τερψιθέας θεωρούν πως πρόκειται για έναν ικανότατο τεχνικό, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για μία ουσιαστική συνεργασία.

Λουκάς: Θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε!

Παρά το γεγονός ότι θεωρείται προπονητής επίτευξης στόχων, ο ίδιος αποδεικνύει ότι αγαπάει τη δουλειά του και την παρουσίαση ομάδων που προσφέρουν κάτι το όμορφο στους φιλάθλους που την παρακολουθούν. Ο Σπύρος Λουκάς μάλιστα σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στην «ΩΡΑ των σπορ» αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει στην Τερψιθέα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με νέα παιδιά, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα να το ευχαριστηθούμε! Ασφαλώς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με αυτή της περσινής σεζόν».

Ανανέωσαν και τέσσερις!

Την ίδια ώρα που ολοκληρωνόταν η συμφωνία με τον Σπύρο Λουκά, οι διοικούντες την Τερψιθέα δρομολογούσαν τις εξελίξεις και στο μέτωπο των ανανεώσεων. Πρόθεσή τους είναι να διατηρήσουν τον βασικό «κορμό» της περσινής ομάδας και αυτό έχουν ξεκινήσει να κάνουν! Έτσι, με τα «κυανόλευκα» θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο επιθετικός Ανδρέας Ζύμος, ο μέσος Δημήτρης Σταματόπουλος, ο κεντρικός αμυντικός Πέτρος Σοφούρης και ο μέσος Σταύρος Τσακλάνος. Όπως τονίζουν, μάλιστα, οι ιθύνοντες της Τερψιθέας, έπεται η συνέχεια!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply